Error

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Renia1920, 9 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Ostatnio edytowane przez moderatora: 9 października 2014
  2. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Caharino,to może utwórzcie odpowiedni temat do takich dyskusji? bo to co się ostatnio w grze dzieje,to skandal i powinno być miejsce na forum,w którym gracze mogliby opisywać problemy i dzielić się swoimi opiniami 8)

Renia1920 i NiuszNiusz lubią to.
  3. Lolek8787

Lolek8787 Forumowy żółtodziób

Skoro naprawiali z rana to dlaczego teraz są problemy z logowaniem?

4. sebastek1983

sebastek1983 Forumowy żółtodziób

To gdzie mamy dyskutować na ten temat ?

Renia1920 lubi to.
  5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Więc może przenieś temat do działu z dyskusjami i po sprawie.

6. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Wątki do dyskusji są w dziale rozmów na aktualne tematy, również w kąciku mówców jest możliwość utworzenia takiego wątku.
    Chociaż ja, jako gracz, nie widzę sensu o tym dyskutować... Co nam to da, ze będziemy psioczyć na programistów? Zamykam farmę i śledze ogłoszenia. Tyle mogę. Po co się denerwować i sobie nerwy psuć? Coś się dzieje, coś grzebią, jak widać.

7. alla_m

alla_m Forumowy żółtodziób

mam właczony kombajn, i co z tego skoro nie mozna sie logowac

8. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Ewo, jakie są opinie, to się domyślam... 8) -.- Też jestem graczem, też mi pada gra... Ale... nauczyłam się już nie denerwować takimi sprawami, to naprawdę jest pryszcz... Nie dajmy się zwariować.

9. amber♥

amber♥ Komandor forum

Generalnie to rozumiem problemy z grą online - ale gdyby mąż w pracy "tak grzebał" to już dawno by wyleciał na "zbity pysk"..:p;)..no i mała rekompensata by się przydała za te "errory" ..hmmm tak jest jak za dużo "udziwnień" na farmę dają..xDxD

10. _Dark_73

_Dark_73 Czeladnik forum

Witam . Mam pytanie .... jak dlugo jeszcze nie bedziemy mogli wejsc do gry przez te wasze bledy ? Error i Error od godziny a moze dluzej juz ! kto zrekompensuje nmam straty w kombajnach ktore odpalamy za floreny? Jak mamy ukonczyc eventy jesli nie mamy mozliwosci wejscia na konto przez bledy programistow. Chce wiedziec ! czeklam na odpowiedz jakiegos wazniejszego moda czy kogos z obslugi!

11. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Chwila ;) To nie są nasze błędy ;) Ekipa forum nie grzebie w grze ;)Zapraszam do śledzenia ogłoszeń.

12. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

aweva55 i NiuszNiusz lubią to.
  13. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Co z tego,że się domyślasz i dla Ciebie takie problemy to pryszcz i Ciebie nie denerwują?Nie bądź egoistką Caharino:eek:
    Jak są powody do zadowolenia z gry to się gracze cieszą i dzielą swoją radością na forum,a jak są powody do zdenerwowania,to już nie można swojej złości wyrazić?i tu nie chodzi tylko o te posiane czy też nie plony,ale niektórzy inwestują realną gotówkę w tę grę i chcieliby mieć z tego jakąś satysfakcję,a nie tylko nerwy tracić i czekać nie wiadomo na co>:(

Renia1920 i romaskrys lubią to.
  14. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

-kangoo-, w tym wątku nie rozmawiamy na temat, co i dlaczego lubi Wojchilla... Zapytaj go może... -.- :p

Edycja: Ewo, też jestem graczem, też wkładam realną gotówkę w grę. Ale to, że gra się sypie od czasu do czasu nie oznacza, ze mam o tym dyskutować na forum i się napędzać niepotrzebnie. To, że nie chcę tego robić nie uprawnia do tego, żeby nazwać mnie egoistka. Masz taką potrzebę, proszę bardzo, stwórz wątek w odpowiednim dziale... Ja sobie pójdę zrobić herbatę. I poczytam coś może... Bo ja nie zamierzam się denerwować padniętą grą. Padła, wstanie...

15. _Dark_73

_Dark_73 Czeladnik forum

wybacz Mod _Caharina... nie mam na to czasu!

16. odmulacz1

odmulacz1 Mistrz forum

Do [ciach] z tą grą i tymi durnymi ewentami z długorosnącymi roślinami, co teraz udało mi się po półtorej godziny wejść i co, mam pozbierać co urosło, posadzić nowe zielsko i czekać do 23,00 (po podlaniu) , to moooże o tej porze uda mi się zalogować ??? PARODIA. Tyle zdzieracie z graczy, a nie możecie zatrudnić KOMPETENTNYCH techników, znających się na swojej robocie.

Post edytowałam, wyrażenie ciachnęłam.

MOD_Caharina

Ostatnio edytowane przez moderatora: 9 października 2014
    _Olenka47 lubi to.
  17. agata_pop

agata_pop Forumowy żółtodziób

wow, niektórzy się naprawdę wczuwają:p Dobrze, że uruchomiony kombajn nie jest dla mnie największym problemem świata:D Jak się naprawi, to będzie, może w tym czasie umyjmy naczynia ;)

18. ninja006

ninja006 Okazjonalny autor

to już norma, nie oczekuj że ktoś będzie miał odwagę CYWILNĄ i napisze prawdę , że problem i to WIELKI :)

Renia1920 lubi to.
  19. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

20. amber♥

amber♥ Komandor forum

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.