Error

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Renia1920, 9 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Znowu to samo tylko,ze teraz mam stronę nie dostępną, Wiem jest ogłoszenie
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/problemy-z-grą.11843/#post-134071
    I co mi po nim skoro co chwilkę piszą to samo i co ktoś zakłada wątek na ten temat zaraz go zamyka. Pytam się gdzie mamy na ten temat rozmawiać??? A no właśnie teraz nigdzie, bo przecież strona jest nie dostępna wiec na forum już się nie dostaniemy poprzez stronę logowania. To są już szczytu niech napiszą po prostu,ze nie potrafią tego naprawić,a nie mydlą nam oczy to trwa nie od dziś tylko od kilku dni :mad: Mam prośbę do modów o nie zamykanie tego wątku.

gretag lubi to.
  2. sebastek1983

sebastek1983 Forumowy żółtodziób

Popieram w 100% Cały czas error i error. Odpaliłem kombajn rano na 8 godzin i co? Poszedł się rypać przez te ich wieczne błędy :( Już powoli mam dość tej gry a gram w nią od 4 lat, dzięki bp

Renia1920 lubi to.
  3. KavadeR

KavadeR Czeladnik forum

No zgadzam się, na dłuższą metę to już staje się bardzo denerwujące.
    Mogli by zrobić raz a porządnie, poświęcić więcej czasu. A teraz co kilka, kilkanaście godzin występuje w kółko ten sam problem. o_O

Renia1920 lubi to.
  4. Lolek8787

Lolek8787 Forumowy żółtodziób

Powinna być rekompensata za takie błędy tak jak kiedyś.

Renia1920 lubi to.
  5. sebastek1983

sebastek1983 Forumowy żółtodziób

Jest postęp strona się otwiera ale nie można się zalogować , super :mad:

maciekmietek i Renia1920 lubią to.
  6. -babjaga-

-babjaga- Czeladnik forum

to już porażka jest :mad:
    kolejne pół godziny w plecy

gretag i Renia1920 lubią to.
  7. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Czy programiści BP robią sobie z nas jakieś kpiny??>:(Pytanie retoryczne rzecz jasna,co się dzieje każdy widzi8)
    Od prawie tygodnia,dzień w dzień są problemy z zalogowaniem się do gry i jak komuś szczęśliwie uda się zalogować na forum przed wystąpieniem problemu to ma wielkie szczęście i może o tym napisać,tak jak ja teraz8)

Kiedy wreszcie rozdzielicie te logowania hę ?? 8)
    Ekipo forum-powyższe pytanie proszę przekazać szanownym pracownikom BP,którzy wpadli na ten idiotyczny pomysł logowania się na forum z gry,na którą nie można się zalogować 8)

Renia1920 lubi to.
  8. małpkahh

małpkahh Forumowy żółtodziób

Witam jeszcze chwila a zrezygnuje z tej gry Ja też odpaliłem kombajn na 8 godzin i co? Poszedł się rypać przez te wieczne błędy Już powoli mam dość tej gry a gram w nią od 5 lat,i mam 5 farm

Renia1920 lubi to.
  9. Lolek8787

eewunia można się zalogować na forum z pominięciem gry...nie trzeba się logować na farmę.Ja np. nie mogę się zalogować do gry w tej chwili ->
    An error occurred while processing your request.
    Reference #97.24341602.1412863009.f692d4f

10. eewunia67

11. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

Na stronie logowania farmeramy masz na dole po prawej stronie Forum , klikasz i cie przenosi na forum

I ciagle nie mozna sie zalogowac , kombajn mi sie konczy wrrr .Proszę o rekompensate

Posty na forum łączymy. Używaj opcji EDYTUJ.
    Posty połączyłam, upominam słownie.

MOD_Caharina

Ostatnio edytowane przez moderatora: 9 października 2014
  12. eewunia67

Pati,tyle to ja wiem,przeniesie Cię i owszem,ale musisz być zalogowana w grze,ewentualnie w trakcie logowania,inaczej przenosi na stronę forum jednak jako niezalogowaną 8)

ankak106 i gretag lubią to.
  13. Grażyna55

Grażyna55 Okazjonalny autor

U mnie też była kicha , w trakcie zbioru mnie wylogowało , przez ponad godzinę nic , a gdy już się zalogowałam to wcześniej zebrane i zasiane znikło a wróciło dojrzałe , kicha , kicha i jeszcze raz kicha

14. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

pod warunkiem ze wczesniej sie logowalas do gry i nie zamknelas przegladarki...a sprobuj zamknac przegladarke wejsc jak mowisz i napisac cos na forum..

Ewunia czesc,ja dluuugi czas nie musialam sie logowac do gry i na forum wlazilam z marszu dolem ale odkad nowe forum jest nie moge ...musze wejsc do gry chocby na chwile przejsc na forum i sie wylogowac... i przegladarki nie zamknac pozniej to wejde bez problemu ;)

gretag lubi to.
  15. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Zalogować się na forum bez gry mogą chyba tylko te osoby, które od pierwszego zalogowania na nowe forum nie czyściły ciasteczek (gdzieś było pisane, że to błąd). Mogłem tak samo, teraz kicha.

Podpisuje się pod tym.

Co do błędu:

Udało się zalogować, ale na jak długo ?
    Ciekawe, czy to nie jakiś wirus rozkłada pomału grę.
    Najpierw nie można było się zalogować, teraz nawet strona logowania padła.

16. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Będziemy widzieli rekompensatę jak przysłowiowa świnia niebo, skoro od 3 października występuje ten sam problem i jeszcze nie dali nic oprócz przedłużenie eventu to już nie liczę,że nam coś zrekompensują

17. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

A ja przypominam, że to nie jest dział do dyskusji. zapraszam do śledzenia ogłoszeń.

18. Lolek8787

od godziny próbuje i nie mogę wejść.

19. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

a zglosil ktos z ekipy problem? bo jak rozumiem problem jest ogolny to mozecie to zglosic a nie kazdy user bedzie do PT latac..

20. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

No masz rację nie można , weszłam z innej przeglądarki i kiszka..... jak ze wszystkim w tej grze

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.