ERROR..

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika majkelibeatka, 7 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. majkelibeatka

majkelibeatka Czeladnik forum

ZNOWU błąd...An error occurred while processing your request.
    Reference #97.c341602.1412636250.f077b0f :( kiedy będzie ok?

NASTKA.BURAN i Renia1920 lubią to.
  2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Taa, u mnie to samo xD
    Coś marnie się wiedzie serwerom pomimo ostatnich zastrzyków gotówki 8)
    Podejrzewam, że już wkrótce będą następne nowości w TSach xD

Renia1920 lubi to.
  3. tarapan

tarapan Czeladnik forum

U mnie to samo :(
    An error occurred while processing your request.
    ehh

4. rak1990

rak1990 Mieszkaniec forum

Dopiero teraz udało się zalogować i posiać coś na "noc" >:(rozumiem coś się może zepsuć, ale ile razy jeszcze będzie ten sam problem ?

Renia1920 lubi to.
  5. ammi1952

ammi1952 Okazjonalny autor

raz to nie znaczy zawsze , dwa to nie znaczy stale, a 3 to zawsze i stale . wrrrrrrrrrrrrrrr

6. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Jak widać błędy to normalka BP ale rekompensaty jakoś za te błędy nie widać :mad:Zastanawiam się czy nadal kupować florki i wspomagać finansowo BP.

NASTKA.BURAN, tarapan oraz betiwol lubią to.
  7. marmlada

marmlada Fanatyk forum

witam, u mnie ok godz 00 pojawił się ten sam problem, przez ok godzinę próbowałam się zalogować, bezskutecznie, więc sie poddałam. A "rośliny "na noc" posiałam przed chwilą ...

8. glajda1011

glajda1011 Moguł forum

Trzy razy pod rząd - to chyba coś nie tak, widać, że jacyś są tam marni programiści, skoro nie mogą sobie poradzić z tym błędem.
    Jeżeli będzie się to powtarzać podczas ewentu, to marnie widzę skończenie ewentu, który się dzisiaj zaczyna ...:mad:

betiwol i Renia1920 lubią to.
  9. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

O 1:00 lipa, o 2:00 lipa, nie było jak posadzić roślin nocnych i tym sposobem z wypadajkami będzie falstart.
    Jeszcze wczoraj miałem pewność co do robienia eventu, dzisiaj mam wątpliwości, skoro awaria co drugi dzień staje się normą.

betiwol i Renia1920 lubią to.
  10. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

A ja przypominam, że dział pytań technicznych nie jest działem do dyskusji. Zapraszam do zgłoszenia problemu w grze do Pomocy Technicznej i obserwowanie oficjalnych ogłoszeń.

11. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Więc nie dyskutuję tylko stwierdzam fakt . Wczoraj od 23 do ok 1 nie mogłam się zalogować na farmę ( był ten sam błąd ) , zrezygnowałam a rano było ok . Błąd był po stronie gry a nie mojego komputera i to też fakt . Powtarza się to coraz częściej i to też fakt .

betiwol, marmlada oraz Renia1920 lubią to.
  12. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

To tak jak napisałam powyżej - powtórzę raz jeszcze - zapraszam do śledzenia ogłoszeń, a niedziałającą grę można zgłosić do Pomocy Technicznej za pomocą formularza kontaktowego... Wątek pozwolę sobie zamknąć.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.