Opinie Epoka dinozaurów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 3 stycznia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

Właśnie udało mi się skończyć cały ivencik dobrze że zaczęłam od dłuższej rośliny to nie miałam problemu z wypadajkami trzymam kciuki za walczących powodzenia

2. Magdanna76

Magdanna76 Aktywny autor

Ja mam problem z wypadajkami. Strasznie ich mało. Zrobiłam amonitki i brakuje mi prawie 200 wypadajek. Masakra jakaś.

3. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Niektórzy nie mają problemu z wyltkami - szczęściarze.
    Mam sześć gałązek na pnączu które wspomagają wypadanie ich :
    - Komiks odcinek 8
    - Gra w kości 2
    - Farmerama na lodzie I
    - Cała masa skarbów
    - Tajemniczy labirynt
    - Alicja w krainie stoków - dzieła tylko na wyspę
    Mam także item Ławica i 4 cytryny + jeden na drzewie.
    Z wylotkami jakoś szału nie mam i żeby nie sąsiedzi i inne dobre duszki to pnącza jeszcze
    bym nie miała a zaczęłam od długo rosnącej rośliny - taki ze mnie nieudacznik czy cuś.

PS
    tutaj bardziej chyba potrzebne są "zielone kropelki" -SN

4. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

badyle wysiane do końca eventu jeszcze 212 wypadajek :music::) jak u mnie najlepiej z karnegi wylatuje 180/187 +10 cytryn ,ale posieję ją na noc więc rano pikolak będzie mójxD

5. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Tak, na wylotki na wyspie najlepsze są zielone kropelki. Zgadzam się 100 procentach

6. Yabolek

Yabolek Komisarz forum

Jeżeli kogoś stać i mu zależy, to najbardziej opłaca się pryskać SN 10 godzinną ewentówkę.
    Pikolak jest nie do zdobycia bez pryskania. Na "kumpla w skrzynce" SN marnować nie będę.
    Zaś tym którzy pikolaka zdobyli, życzę upragnionych itemów.

7. Karakuliambro

Karakuliambro Stary wyjadacz

Ja akurat na wypadajki nie daję SN. Użyłam go do ewentówki, bo odpaliłam 3 dyniowe plus bonus do upraw, więc chciałam jak najszybciej je wysiać. Z ewentówek całkiem ładnie leciało z 24 jaśkami, więc w moim przypadku dwa zasiewy wspięgi wystarczyło na resztę wypadajek. Ewent skończony. Pikolak postawiony, zagrody i drzewka na wyspie też.

8. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

Choć nie miałem robić drugiej części, to jednak robię, bo czasu zostało i może się uda. Do końca 55h, krótkiej rośliny 5 000 szt, wypadajek 400, także w połowie.
    Gdyby ktoś jeszcze się nudził to zapraszam na konkurs do działu : Dyskusje o grze i nie tylko ---> konkurs noworoczny :)

9. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

...i nie tylko na wyspie
    :p:p
    SN jest dobre na wszystko

i dlatego zacząłem od czaszek - bez pryskania,
    z małym poślizgiem na wypadajki
    a "chlapnąć" SN na 10 godz.
    mniej siania + optymalizacja dopalaczy (SN, bonus "do stodoły", dyniowe....

w drugiej części jest trochę potencjału w nagrodach....
    drugi triceratops, (może być poszukiwany na G&T jak PFFF...),
    skrzynki z bonusami, :inlove:
    piccolo....

wszystko zależy jakim kosztem....
    im szybciej, tym taniej

;)

Ostatnie edytowanie: 8 stycznia 2024
  10. Yabolek

Yabolek Komisarz forum

Ta
    Jak powiedzenie marketingowców, im więcej wydajesz, tym więcej zaoszczędzasz.

11. wio3

wio3 Czeladnik forum

Witam. Jęśli zbywa wam wypadajka bardzo proszę.U mnie jak na lekarstwo.Dziękuję

Mam i ja picolasa. Zarwane 2 noce.

Witam.,Co to za item turbodynia i ławica?

Twoje posty połączyłam, ponieważ na forum nie piszemy swoich postów jeden pod drugim. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Edycja posta
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Zła

Ostatnie edytowanie: 10 stycznia 2024
  12. Yabolek

Yabolek Komisarz forum

patrz tutaj

13. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Również Turbodynia to item daje PD/TPD oraz o 2% większa szansa na wypadanie wszystkich przedmiotów podczas zbiorów przez 2 godz. do zdobycia w evencie Świetlikowe święto III 2023 r
    Edit:
    Event zakończony, za godzinę będę wiedziała co jest w skrzyneczce,
    Edit:
    Z Picolo kwieciste melodie:)

Ostatnie edytowanie: 9 stycznia 2024
  14. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Starczy tej orki
    Pnącze zgarnięte :D

w sumie to jak się zastanowić to nie wiem po co :pxD

15. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

ja zrobiłam nie dla pnącza ale dla itemów triceratopsa :) pikolo dojrzewa na polu :D

16. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Wszystkie dinusie moje.:pxD

Działałam według schematu sprawdzonego w poprzednich edycjach, najpierw dłuższa ewentówka, z niej wyleciało wystarczająco dużo wylotek, żeby przejść na sianie krótszej, potem raz papryka i raz kolczoch dopełniły brakujące wylotki. Ewent zakończyłam 36 godzin przed końcem. Ciekawe co przyniesie pikolak, kumpla czy kijek? Wolę kijek bo brakuje mi na pnącza itemów 2x1.;)xD

17. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

Jeszcze dwa zbiory czaszkowca i 160 wylotek do końca ;) chyba dam radę całościxD

18. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Zaczęłam od dłuższej roślinki, dodatkowo, od czasu do czasu zbierałam ją z Jaśkami, wystarczyło wylotek spokojnie na rozsiew krótszej roślinki, zostało mi jeszcze wysiać około 6 tys. tego czaszkowca, narzędzi do Piccolo mam już w zapasie ;)

19. rysio

rysio Generał forum

skonczone Piccolo zdobyte

20. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

Ponarzekał, popytał, były obawy, skończył.. piękna historia :D do końca 3 900 krótkiej roślinki i 242 wypadajki, może uda się dokończyć na piechotkę :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.