Entuzjastyczni jurorzy a pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ania1713, 4 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Dlaczego nie mogę postawić itemu entuzjastyczni jurorzy na pnączu? Gdy otwieram poprzez pnącze mój inwentarz z itememi to tego itemu nie ma i nie mogę go postawić na pnączu. Gdy wejdę na farmę i stamtąd sprawdzę czy ten item tam jest, to wtedy go widzę i mogę postawić go chociażby w ogrodzie ozdobnym, ale na pnączu nie. To jakiś błąd czy odgórnie narzucone że ten item nie jest przeznaczony na pnącze?
    Pozdrawiam :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

"Luźnych" itemów czyli takich, które nie mają swoich rzędów chmur i składają się z kilku części (mają ulepszenia) nie da się postawić na chmurkach. Tak jak to jest napisane w poradniku >>>klik<<< :

"PAMIĘTAJ, że na chmurkach nie można postawić przedmiotu, który jest ulepszeniem bądź jest tylko ozdobą (np. płotek, duży staw). Nie można postawić również łuków weselnych"

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

ania1713 lubi to.
  3. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Zapomniałam, że ten item jest ulepszeniem, bo nie było strzałeczki z ulepszeniem (jak jest np. z dużych farmerskich fajerwerkach).
    Dzięki :) Pytań brak, więc zamykamy ;)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.