EMU

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dosias, 30 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dosias

dosias Generał forum

witam, dzisiaj zauważyłam że znikły mi ze stodoły emu, nigdzie je nie wpłacałam ani nie sprzedawałam.CZekam na odpowiedz

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Napisz do pomocy technicznej - na forum nikt ci nie znajdzie tych emu :)

MOD_Kleopatra lubi to.
  3. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Emu potrzebne sa w aktualnym evencie (sylwestrowe myszy) w zadaniu nr. 6-trzeba oddac 10 i 15 sztuk. Moze przez przypadek oddalas do eventu?
    Jesli nie, to napisz do pomocy technicznej, oni maja mozliwosc sprawdzic twoje konto i zobaczyc co stalo sie z twoimi emu...tu na forum nikt ci nie pomoze, moderatorzy nie maja takiej mozliwosci ...(potrzebne jest zgloszenie do PT)

MOD_Kleopatra lubi to.
  4. Graczom dziękuję za pomoc a od siebie dodam że link do Pomocy Technicznej masz pod ramką gry, pamiętaj jednak żeby Twoja wiadomość zawierała co najmniej 140 znaków :)

Masz jeszcze jakieś pytania ???:)

5. dosias

dosias Generał forum

nie mam żadnych pytań

6. Zamykam więc i miłej gry życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.