email

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by _Jedynka, Apr 7, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. _Jedynka

_Jedynka Czeladnik forum

Nie mogę zmienić adresu email przypisasnego do konta. Założyłam farmę podając konto, które już w tej chwili nie istnieje, dawno temu je zlikwidowałam. Do głowy mi nie przyszło, że do zmiany adresu na farmie potrzebne będzie stare konto. Teraz nie mogę się dogadać z pomocą techniczną, która mi odpisuję, ( MOD) Jest jakiś inny sposób zmiany maila?

Twój post edytowałam fragment odpowiedzi z Pomocy Technicznej usunęłam, ponieważ na naszym forum zabronione jest cytowanie prywatnej korespondencji

REGULAMIN

2.19. Korespondencja

Zabronione jest publikowanie treści prywatnej korespondencji między graczami.

Kara:
    11 - 21 pkt

Zabronione jest publikowanie i omawianie treści korespondencji z pomocą techniczną.

Kara:
    31 pkt

MOD_Kleopatra

ross2 likes this.
  2. Jeżeli prowadzisz korespondencję z Pomocą Techniczną i czegoś nie rozumiesz to przez opcję "Odpowiedz " zadaj pytanie i dopytaj o to. :)

Ja ze swojej strony mogę podać tylko ....PORADNIK ....

3. Autorka wczoraj późnym wieczorem była obecna na forum ale nie udziela się w swoim wątku więc rozumiem że wszystko jest jasne i zamykam :)

Thread Status:
Not open for further replies.