Eliksir życia

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika felis70, 17 czerwca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Tags:
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. felis70

felis70 Forumowy żółtodziób

Mam pytanie odnośnie eliksirów, w ostatnim ewencie została przeze mnie użyta eliksir życia, żeby skrócić czas rośnięcia róży, niestety bez efektu. Jak należy zatem używać tych wszystkich eliksirów i esencji, żeby działały tak jak należy? Czy ma to coś wspólnego z uszlachetnieniem roślin czy ogólnie powinny skutkować na rośliny?

2. MOD_Cookie

MOD_Cookie Wszystkowiedząca wyrocznia

Dla testu posadziłam róże przed i po użyciu eliksiru:
    Jak widzisz, różnica w czasie jest :) Eliksir życia działa konkretnie dla kategorii "kwiaty" i ewentualne uszlachetnienie bądź jego brak nie ma na to wpływu. Być może użyłeś innego produktu z rzemiosła albo użyłeś go dopiero po posadzeniu rośliny?

3. felis70

felis70 Forumowy żółtodziób

Dziękuję za odpowiedź. Został użyty przed posadzeniem rośliny, ale możliwe, że skrócił czas, tylko nie był to jakiś spektakularny efekt, i został przeze mnie przeoczony czas wzrostu. Można zamknąć temat.

4. MOD_Cookie

MOD_Cookie Wszystkowiedząca wyrocznia

Jak widzisz u mnie na screenach, różnica to 20 minut, więc gdybym celowo nie posadziła ich pojedynczo, pewnie nie zwróciłabym na to uwagi. Być może tak było u Ciebie :)
    A skoro wszystko jest jasne, to wątek zamykam.
    Miłego wieczoru :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.