ekspres

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika behemotha, 9 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. behemotha

behemotha Forumowy żółtodziób

jak oddamy zagrody do pociągu pół godziny przed zakończeniem stracimy to co daliśmy, czy może po godzinie dostaniemy ładunek czy jakaś inna opcja? wie ktoś?

2. madziula008

madziula008 Stary wyjadacz

Dostaniemy. Też chcę się załapać na ten jeden dodatkowy kurs. ;) Po godzinie (czyli pół godziny po zakończeniu eventu) wyskoczy Ci okienko z napisem "Hura! Coś tam coś tam, ładunek znajdziesz w inwentarzu".

3. behemotha

behemotha Forumowy żółtodziób

:)
    fajnie, dzięki za odpowiedź :)

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

5. alekar

alekar Chodząca legenda forum

tzn. możemy jeszcze przed zakończeniem eventu załadować pociąg i dostaniemy zagrodę.
    Nie będzie trzeba czekać do następnego eventu?

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Dokładnie tak.

7. alekar

alekar Chodząca legenda forum

wielkie dzięki, już ładuję :)

8. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Rozumiem, że wszystko wyjaśnione i można wątek zamknąć?

9. slodaczysko

slodaczysko Okazjonalny autor

Z Ekspressu ,,San Gigantica" dostałam zagrodę ,a raczej warsztacik ,,Młyn" uzyskuję z niego koc piknikowy ,tylko że te koce mi nie przybywją w stodole :(. Co zrobić?

10. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Do produkcji kocyków potrzebne są wiewiórki ,masz je ?? Sprawdż w stodole zakładka -produkty czy tam nie ma kocy

11. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Więcej pytań nie zgłoszono, więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.