Ekspres...

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika paziu-krola1, 29 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. paziu-krola1

paziu-krola1 Forumowy żółtodziób

Hmm, zastanawiam się, czy dobrze umiescilam temat, ale mam bardzo ważne pytanie. Czy jest jeszcze szansa, ze przyjadą do miasta ekspresy: gigantica i zielony? Baaardzo dawno nie przystawali na stacji farmeramy, a z checia pozbyłabym się niepotrzebnych zagrod i drzewek.
    Ktos cos? 8)

2. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

Szansy na takie dobroci nie widzę , ale pomarzyć mogę 8)

eliza9070 i MOD_Cookie* lubią to.
  3. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Zielonego w takiej postaci, o jakiej wszyscy marzą, to już nie będzie - oficjalnie to ogłoszono.
    Zielony zaburzał wybalansowanie, więc go wybalansowali na dobre 8)

eliza9070, toDzasta oraz MOD_Cookie* lubią to.
  4. paziu-krola1

paziu-krola1 Forumowy żółtodziób

Zaburzal wybalansowanie w jaki sposób? Ze za dużo osob z sadzonki dostalo drzewo dające super nawoz, bo nierozumiem....
    Ehhh masakra

5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

O ile dobrze zrozumiałam, zaburzał dlatego, że starzy gracze mieli te nawozowce, a młodzi nie mieli.
    Gdyby znowu przyjechał ten zielony ekspres, to starzy gracze mieliby jeszcze więcej, a najnowsi młodzi nadal by nic nie mieli.
    Masakra, fakt xD

eliza9070 lubi to.
  6. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Dział "Pytania ogólne" wydaje mi się bardziej odpowiedni dla tego tematu, więc wątek przeniosłam :)
    Nie wiadomo, czy takie eventy pojawią się ponownie w grze. Obecnie nie posiadamy na ten temat informacji, jednak jeśli takie otrzymamy, na Forum zamieszczone zostanie Oficjalne Ogłoszenie - zachęcam do ich śledzenia :)
    Niedawno w wątku Zgaduli pojawiły się informacje o możliwym przyjeździe pociągu do miasta (>>klik<<). Pamiętaj jednak, że są to tylko plotki, które nie muszą okazać się prawdziwe :)
    Graczom dziękuję za pomoc :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

7. paziu-króla

paziu-króla Aktywny autor

Podziekowac MOD_Cookie, dalszych pytan brak. Pozdrawiam ! :)

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Rozumiem, że paziu-krola1 to również Twoje konto, w związku z czym temat zamykam i również pozdrawiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.