Ekskluzywne perfumy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Anhedrea, 13 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Mam ich na stanie :
    I nie widzę ich w oazie:

Gdzie tkwi problem??

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Ekskluzywne perfumy są osobnym mini eventem. Oznacza to, że nie zawsze podczas mini eventu Baby Boom można z nich korzystać.
    Będzie można je użyć podczas hodowli w oazie miłości podczas mini eventu trwającego od poniedziałku >>KLIK<<.
    Poradnik na temat samych ekskluzywnych perfum znajduje się TUTAJ.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Anhedrea

Tak.
    Z tego poradnika nie wynika, że podczas wybranych mini eventów dotyczących tylko użycia tych ekskluzywnych.

"pozostają na stałe w grze, ale można je wykorzystać podczas mini eventu;"

Dla mnie to zdanie oznaczało eventy BB.

4. Alairë

Alairë Generał forum

Coś mi tu również nie pasuje.
    Z tego ogłoszenia wynika, że:

Wypróbuj nowy zapach podczas wydarzenia Ogród motyli!

Co jednoznacznie wskazuje na możliwość użycia ich w tym konkretnym wydarzeniu.

edit
    A może chodzi o to, że będzie można z nich skorzystać dopiero w poniedziałek i wtorek?
    Sprytnie, wtedy już nie będzie BB :p

Ostatnie edytowanie: 13 kwietnia 2018
  5. MOD_Zła

Alairë - oczywiście, że można je użyć w tym wydarzeniu, ponieważ Ogród motyli trwa do 17 kwietnia. Mini event Ekskluzywne perfumy. mieści się w tym terminie.

Anhedrea - Zgadza się. Ekskluzywne perfumy pozostają w grze. Zauważ jednak, że są one mini eventem, co wynika z Poradnika i miejsca jego zamieszczenia, jak i Ogłoszenia, do którego link dostałaś wcześniej.
    Jeżeli widzisz nieścisłość w Poradniku dotyczącym ekskluzywnych perfum zgłoś ją, proszę w temacie FAQ - pod lupą.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

6. Anhedrea

Dziękuję, nie mam siły na dalsze dyskusje w tym temacie.
    Zakluczamy.

7. MOD_Zła

Proszę bardzo.
    Zgodnie z życzeniem zakluczamy.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.