Ekskluzywne perfumy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika BiałyTrabant, 26 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BiałyTrabant

BiałyTrabant Fanatyk forum

Witam czy one są na specjalną okazję ? Bo ja mam w stodole 20 szt. a w oazie nigdzie ich nie widzę, są tylko zwykłe.

2. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

dostaliśmy po 20 sztuk w evencie królicza miłość
    do oaz w hodowli zwierzaków tu możesz poczytać
    specjalna okazja może być np. przy nadchodzącym BB :)

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Ekskluzywne perfumy zostały wprowadzone do gry podczas eventu "Królicza miłość", wtedy mogliśmy robić je w młynie i dodawać do hodowli. Perfumy pozostały w grze ale kupić w Galerii handlowej używać czy też produkować w młynie będziemy mogli tylko w wybranych eventach hodowlanych, tak jak jest to napisane w OO i poradniku:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

AnnDżelina dziękuję za pomoc.

4. BiałyTrabant

BiałyTrabant Fanatyk forum

Perfumy które dostałem to wykorzystałem a te co mam to zrobiłem w młynie ale to nie ma znaczenia. Wiem o co chodzi niech czekają na pozwolenie od BP i tak nie są nic warte. Wszystkim dziękuję za przypomnienie i pomoc. Nie mam więcej pytań można zamknąć.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.