Egipski skarb

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ela509, 7 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ela509

ela509 Okazjonalny autor

Dlaczego nie mogę kupić w galerii egipskiego skarbu? Próbowałam 3 razy niby wszystko w porządku a nie pobiera nawet florenów

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Na początek wyloguj się proszę i ponownie zaloguj do gry. Ewentualnie zastosuj standardowe czynności z tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik.
    Napisz proszę czy po ponownym zalogowaniu się do gry ( możesz też spróbować zrobić to na innej przeglądarce ) problem ustąpił czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. ela509

ela509 Okazjonalny autor

Właśnie się przelogowałam i nic z tego. Kupiłam też mały koszyk za smsa. Nie mam zakupu ani smsa potwierdzającego pobrano mi tylko pieniądze z konta

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

ela509 w sprawie zakupów kontaktuj się z pomocą techniczną, z pozycji forum jest to nie do sprawdzenia.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

5. ela509

ela509 Okazjonalny autor

Dziękuję, innych pytań nie mam

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.