Edycja posta

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wampirzyca30, 21 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wampirzyca30

wampirzyca30 Czeladnik forum

Posty połączyłam, na forum nie piszemy jednego pod drugim. Jeśli chcesz coś dodać, w Twój post jest ostatni, użyj opcji Edytuj.
    BA_Czerwona
    jak mam edytować jak ktoś zamknął temat?

2. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Czerwona podała linki, gdzie możesz poćwiczyć edycję postów, wystarczy kliknąć w to zielone ;)
    Wątek do ćwiczeń
    Postów edytowanych przez Moderatora użytkownikom już edytować nie wolno. poczytaj Regulamin :)

3. wampirzyca30

wampirzyca30 Czeladnik forum

umiem edytować posty, nie trzeba mnie uczyć;

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Posty zostały połączone, więc nie trzeba nic edytować. Moja rada dotyczyła następnych takich sytuacji, by nie pisać post pod postem. Jak napisała Mariola (dziękuję za pomoc), nie wolno edytować postów, jeśli zrobił to wcześniej Moderator. Na przyszłość można jednak skorzystać z linku, który został podany powyżej i poćwiczyć. Pamiętaj również, aby tytuł tematu mówił więcej o problemie. Zmieniam go.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Odpowiedź na pytanie Autorki tematu została udzielona,kolejnego pytania Autorka nie zgłosiła,więc domyślam się że wszystko w temacie edycji posta jest jasne i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.