e-mail do PT

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Bilonge, 4 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam

Jak to jest że z byłe "pierdołą" odsyłacie gracza do PT a gdy jest poważna awaria bronicie się przed pisaniem graczy do PT?

Albo piszemy albo nie piszemy. Zastanówcie się i ustalcie jedną wersję, że gdy jest problem to odsyłacie do PT a nie tylko gdy jest problem masowy.

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Bilonge nie bardzo wiem o jakim konkretnym przykładzie/przykładach w tej chwili piszesz. Pewne sprawy można załatwić na forum chociażby porównując sytuację o jakiej pisze gracz z tym co zawarte jest w poradniku, inne zaś sytuacje wymagają wglądu na konto gracza, co jest możliwe tylko poprzez Pomoc Techniczną.

Jaką poważną awarię masz na myśli?

3. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Poczytaj posty innych Modów a będziesz wiedział.
    Poważną awarię? Brak możliwości zalogowania wczoraj na farmę przez co straciłem wiele bonusów:(

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Bilonge, prosimy o pisanie do PT w sprawach, które musimy sprawdzić/przekazać do analizy. Jeśli sami nie zauważamy u siebie błędu lub niewystarczający jest ten jeden przypadek, by wykluczyć problemy ze sprzętem gracza, przeglądarką, itp. to prosimy o zgłoszenie się do Pomocy Technicznej. W przypadku niektórych błędów masowych, jak wczoraj, mieliśmy wystarczające dla działu technicznego dane, a w przypadku dalszych pytań mogliśmy na nie odpowiedzieć sprawdzając je na własnym przykładzie. W pomocy technicznej Gracze nie uzyskali większej ilości informacji niż na forum, gdyż ich nie mieliśmy. Stąd też nasza informacja, że zgłoszenia nie są potrzebne i nie przyśpieszą rozwiązania problemu i prośba, by nie wysyłać zgłoszeń jeśli ktoś zapoznał się już z ogłoszeniem.
    Niestety, nie mamy wpływu na czas działania bonusów i nie da się ich zatrzymać na czas występowania błędów.
    Pozdrawiam :)

5. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

BA_Czerwona wiele rzeczy, które zgłaszają gracze ma później swe odzwierciedlenie w OO. Oglądnij posty swych podopiecznych i napisz im żeby nie byli bardziej papiescy od Papieża. Wielu Modów a jestem na tym forum już chwilkę stosuje metodę "spychologii". Nie sądziłem że stanowisko może tak zmienić gracza. Dziękuję za odpowiedź bo chyba Ty jedyna jesteś w stanie porozmawiać z graczem.
    Prośba. Czy możesz dowiedzieć się czy za wczorajszy kilkugodzinną awarie będzie np. coś przedłużone?

6. BA_Czerwona

Niestety, w tej chwili nie mam informacji o żadnych przedłużeniach czy innych formach rekompensaty. A próśb nie trzeba -dbamy o interesy Graczy przy każdej przydarzającej się okazji. Przynajmniej się staramy ;)
    Zgadzam się z Tobą, bardzo często zaczyna się od postu na forum, przekierowaniu do PT, a następnie problem zostaje sprawdzony, w międzyczasie okazuje się, że dotyczy większej liczby graczy i pojawia się OO. Zawsze staramy się je pisać jak najszybciej, ale musimy najpierw mieć potwierdzone informacje, czyli sprawdzić coś na koncie gracza bądź wykluczyć inne przyczyny problemów.
    Co do moich podopiecznych na forum to ich nie mam, zajmuję się Pomocą Techniczną, ale opinię przekażę tym, co trzeba :)

7. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Dziękuję i pozdrawiam.
    Zostaw zamknięcie tym co lubią :)

8. BA_Czerwona

Jakąś starą kłódkę znajdę, może wytrzyma ;)
    Pozdrawiam i życzę spokojnego weekendu bez przykrych niespodzianek.
    Zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.