dziwne zachowanie na Kole Fortuny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .savante., 10 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

witam,

dzisiaj rano zauważyłam dziwne zachowanie się Koła Fortuny podczas kręcenia w zakładce IMPREZOWE (próby wygrane w aktualnym evencie)
    po wystartowaniu strzałka dochodzi do połowy tarczy po czym zatrzymuje się i wygląda tak jak na poniższym zdjęciu

przyciski nie działają a odświeżenie strony poprzez F5 przerzuca mnie na widok ogólny (mapa)
    jak wejdę kolejny raz do Koła - wygraną mogę odnaleźć pod przyciskiem "wygrane nagrody"

niby nic blokującego, ale ...

też tak ktoś ma ?

EDIT : dodam tylko, że ciasteczka pousuwane i test zrobiony został w 2 różnych przeglądarkach

Ostatnie edytowanie: 10 czerwca 2015
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj.
    I u mnie raz czy dwa koło oszalało ;)W takiej sytuacji standardowe czynności czyszczenia ciasteczek cookies,flashowych i dla pewności pamięć przeglądarki i koło działało prawidłowo.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. .savante.

no właśnie po czyszczeniu nic się nie zmieniło :eek:
    u mojego syna identycznie, po czyszczeniu ciasteczek itp. nadal stwierdzam niepoprawne działanie

więc pytanko jest : kiedy problem zostanie usunięty ;)

4. SMOD_Atena

Póki co jesteś pierwszą osobą,która zgłasza taki problem,więc podejrzewam że to tylko chwilowe.Jeśli się okaże,że u większej ilości Graczy taka sytuacja ma miejsce, to wtedy będziemy gnębić dział techniczny.
    A zapytam jeszcze dla pewności czy ciasteczka flashowe również zostały wyczyszczone ? Bo to właśnie one odpowiedzialne są za animacje.Próbowałaś może na innej przeglądarce sprawdzić czy też jest taka sytuacja?

5. .savante.

tak, wyczyściłam wszystko co się dało ;)
    test na innej przeglądarce podobnie i na koncie mojego dziecka również
    tak jak pisałam wcześniej - niby nic blokującego bo w sumie kręcenie działa "w tle" ;) i nagroda widnieje na liście

chciałam zasygnalizować jedynie, że coś jest nie tak zanim zasypie Was tona postów

gra momentami muli, bo w trakcie eventów to się często zdarza, może i to jest przyczyną 8)

jak wygram kolejne wejściówki na imprezowy, to obadam temat ponownie
    możecie zamknąć na ten moment

dzięki za odzew i miłego dnia :)

6. SMOD_Atena

Być może zwiększona ilość zalogowanych Graczy obciążała akurat serwer.Nie znam się na technicznej stronie gry,ale mam nadzieję,że to było chwilowe i nie będzie więcej zgłoszeń.
    A skoro można to zamykam i wzajemnie miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.