Dziwne reklamy w farmerskim kinie...

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika izomag, 19 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. izomag

izomag Forumowy żółtodziób

Cześć wszystkim!

Nie chcę wyjść na zwolennika teorii spiskowych, ale ogromnie intrygują mnie filmy wyświetlane ostatnio w naszym farmerskim kinie.
    ;)

Rozumiem, że ktoś płaci za obejrzenie jego reklamy, wejście na stronę sklepu itp. To bardzo fajny sposób promocji, gdzie każda strona coś zyskuje - zleceniodawca zainteresowanie swoją ofertą, właściciel gry pieniądze, a my witrualne floreny do wydania w grze
    :D

Nijak nie mogę jednak dociec, co zyskuje zleceniodawca, który od jakiegoś czasu prosi nas o wskazywanie jakichś szczegółów na zdjęciach. Bo jeśli zyskuje ode mnie coś bez mojej wiedzy, to trochę mi się to nie podoba. Zwłaszcza, że te "zagadki" są cokolwiek absurdalne i trudno zrozumieć, co one właściwie sprawdzają lub czemu służą
    -.-

Czy to już paranoja?
    xD

-katie1234- lubi to.
  2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Hmm,ciesz się,że w ogóle masz cokolwiek w kinie ;) bo ja od lat nie mam nic.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

izomag wątek dyskusyjny na temat kina znajduje się tutaj: >>>Kino w mieście.
    Tam zapraszam a tutaj zamykam i bardzo proszę nie otwieraj nowych, dublujących się tematów.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.