Dziwne "prezenty" Renzo

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dszmyd, 20 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Ja w dalszym ciągu w sprawie śliwki . Po zadaniu pytania, co z moim kupionym za żetony drzewkiem, dostałam kilka odpowiedzi
    1, znajdzie się, spokojnie
    .2. zakupy w Renzo są zawsze z podstawą
    3. żeby uaktywnić śliwkę trzeba za 46 bananów otworzyć w świątyni kolejne miejsce w kolejnej komnacie za 46 zb
    4. ale, żeby ją otworzyć trzeba zainwestować 84 złote banany na wykupienie wcześniejszych drzewek.
    Czy moderatorzy uważają, że to jest w porządku?
    Czy macie na to jakiś wpływ?
    Czy graj albo nie graj, tylko nie zawracaj głowy dochodząc swoich racji ?
    Do pełnego roku gry brakuje mi 2 tygodnie. Do tej pory uważałam, że gra jest super. Nie chciałabym zmieniać zdania.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Oczywiście moim skromnym zdaniem, dostęp do nowych rzeczy, które trzeba po kolei odblokowywać na wyspie jest w porządku, to tak samo jak na farmie otrzymujesz dostęp do nowych roślin/drzew/zwierząt/produktów wraz z osiąganiem kolejnych poziomów. Na tym polega ta gra, nie możemy mieć wszystkiego od razu, bo gra nie miałaby żadnego celu i sensu, tak ja uważam jako Gracz.

Jako Moderatorzy nie mamy żadnego wpływu na zasady gry, te są ustalane przez Producenta gry w Centrali Bigpoint.
    Co do nagród w Renzo to rzeczywiście chyba lepiej byłoby gdyby dostęp do nagród w postaci ulepszeń drzew XXL był tylko dla tych Graczy, którzy mają już dostęp do tego rodzaju drzewa, ale jest jak jest, być może nie ma technicznej możliwości aby udostępnienie było indywidualne. I tak jak napisałam w poprzednim Twoim wątku - gdybyś zapytała przed faktem zakupu, to otrzymałabyś odpowiedź i nie byłabyś pewnie niemile zaskoczona a staramy się tutaj być do dyspozycji na bieżąco, czekamy na pytania Graczy i staramy się zawsze udzielić kompletnych odpowiedzi.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

***kacper*** lubi to.
  3. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Dzięki, będę częściej pytała :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i tymczasem ten wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.