Dziwne obyczaje na Farmie.... :(

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika majusia), 27 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy podzielacie moje zdanie?

Ankieta zamknięta 14 lutego 2015.
  1. tak

100,0%
  2. nie

0 głos(ów)
    0,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. majusia)

majusia) Forumowy żółtodziób

Witam – mam zasadniczą uwagę do ostatniej kampanii "Ruszamy na południe" --- mam wrażenie, że ostatnio Zespół Farmaramy preferuje jedynie osoby, które zakupują floreny aby zakupić tajemnicze sadzonki (bardzo dziwne, że pomimo zakupienia 5 sadzonek – nie otrzymałem ani jednego drzewa tarniny ??? – czyli u Was prawdopodobieństwo trafienia nowego drzewa jest prawie jak w lotto??? ). Przez niemożność kupienia/wygrania jednego drzewa (tarniny) nie mam możliwości ukończenia kampanii – i to kampanii czasowej… Zawsze podkreślaliście, że każdy uczestnik ma równe szanse, niestety „choroba” zysku u was wygrywa!!! Doprowadzicie powoli do tego, że starzy gracze będą odchodzić… bo to już niestety przestaje być zabawne…

abawe, _Olenka47 oraz Grzywa lubią to.
  2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Dział pytań ogólnych służy zadawaniu pytań, ekipa forum, czatu czy Pomocy Technicznej nie odpowiada za stronę techniczną gry ani wprowadzane aktualizacje. Jeśli masz jakieś sugestie dotyczące mini eventu i chciałabyś by mogli się z nimi zapoznać twórcy gry, zapraszam do rozmów na aktualne tematy Użytkownicy pytają, BP odpowiada, podyskutować możesz z innymi Graczami także w wątku Mini Eventy - Temat do rozmów. A tutaj wątek zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.