Dzisiejsza muszelka 100%PD

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wiejska_babeczka, 18 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wiejska_babeczka

wiejska_babeczka Czeladnik forum

Cześć ! Mam pytanie, odkryłam dzisiejszą muszelkę w której było +100% PD, ale po zbiorze plonów z pól albo drzew punkty nie zwiększały się :( czego dotyczą te punkty ? Trzeba to jakoś aktywować czy coś ? :)

-_-Klaudia-_- lubi to.
  2. VELOCI_RAPTOR

VELOCI_RAPTOR Stary wyjadacz

wiejska_babeczka odkryłaś muszelkę przed zbiorami czy po zbiorze?

Jeśli po zbiorze to bonus nie mógł jeszcze zadziałać bo po prostu go nie było. Jednak, jeśli muszelka została odkryta przed zbiorami - wtedy bonus powinien naliczyć się automatycznie.

Gdy masz wątpliwości czy zadziałał prawidłowo - napisz do Pomocy Technicznej - sprawdzą konto i odpowiedzą na Twoje wątpliwości.

Pozdrawiam

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

4. wiejska_babeczka

odkryłam po zbiorze, czyli bonus przy kolejnych zbiorach nie będzie już naliczany ?

5. SMOD_Atena

wiejska_babeczka jeśli najpierw zebrałaś plony a później odkryłaś muszlę to za te zebrane plony miałaś normalne PD, teraz jak zbierzesz kolejne to PD będzie z bonusem.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

6. VELOCI_RAPTOR

VELOCI_RAPTOR Stary wyjadacz

wiejska_babeczka bonus działa przez 24 godziny od momentu otwarcia muszelki ;) więc przy kolejnych zbiorach (o ile będą w tym czasie) powinien zadziałać bez zarzutu ;)

taczanka555 lubi to.
  7. SMOD_Atena

VELOCI_RAPTOR raz jeszcze dziękuję za pomoc.

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

8. wiejska_babeczka

tylko, że po otwarciu muszelki specjalnie posadziłam coś szybkiego żeby sprawdzić czy bonus działa i niestety po zbiorze punkty były takie same :(

edit. ok, już ogarnęłam, dzieki ! :)

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 lipca 2017
  9. SMOD_Atena

Skoro bonus poprawnie jest naliczany i wszystko jest już w porządku to temat zamykam. Miłego dnia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.