Opinie Dzikie zwierzaki!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 10 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

moje pióro,,ciężko zdobyte,,mogę wystawić na targu za 2432 sg,,,ech życie:D:cry::(

2. Nutka

Nutka Komandor forum

A ja nie zdobyłam żadnego warsztatu :D. Najbardziej mnie dziwi, że mnie to nie martwi i nie kusi :p. Wolę zostawić SP na neonki :). Do BB nie mam kompletnie szczęścia więc szybko mi się nudzi ;). Gratuluję tym co zdobyli co chcieli :).

3. gosiunia007

gosiunia007 Wyjątkowy talent

U mnie 2632. :oops: Trzeba poczekać, aż troszkę zdrożeją.
    A świece po 443. :cry:

gretag, mysza199710 oraz aleksandra lubią to.
  4. Rajski_ogród

Rajski_ogród Okazjonalny autor

A już myślałam, że jakaś "nienormalna" jestem, bo mam to samo;)

gretag, LusiaSZ oraz Nutka lubią to.
  5. Najeczkaa

Najeczkaa Okazjonalny autor

witam,czy ktos wie czy bedzie jakas misja z tymi nowymi produktami,u mnie brak 8 odznak,sprzedaje co moge zeby kupic zwierzaki do misji z sp,mam nadzieje ze zdaze

gretag lubi to.
  6. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

żadne znaki na niebie i ziemi nie wskazują by coś na razie było. Ale któż z nas zna czeluście BP? Może kiedyś? Dla BP to nieważne - najważniejsze, ze zdobyli kasę za zakupy super paszy. Reszta jest milczeniem.

7. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Najpierw kolej na kraby, rekiny hmmm co tam jeszcze???? deskorolki i coś tam coś tam. Tak może do grudnia coś wymyślą :D:D:D zbieraj do paska bo ilości mogą zwalić z nóg albo zgubisz kalosze :D

gretag i Nutka lubią to.
  8. bacha-1

bacha-1 Okazjonalny autor

udało się:)

Ostatnie edytowanie: 17 stycznia 2017
  9. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Event Dzikie zwierzaki!

Środa 11.01.2017, godz. 14:00

Wtorek 17.01.2017, godz. 14:00

Tu jest odpowiedz na Twoje pytanie

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Event zakończył się kilka dni temu, dziękujemy za wszystkie opinie. Wątek zamykam i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.