Opinie Dzikie zwierzaki!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 10 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Witajcie Farmerzy,

Pora na szaleństwo ssaków i ptaków! Zbieraj odznaki za hodowlę i wygraj oszałamiające nagrody w najnowszej akcji hodowlanej!

ScreenHunter_944 Jan. 09 13.49.jpg

Środa 11.01.2017, godz. 14:00

Wtorek 17.01.2017, godz. 14:00
    ScreenHunter_949 Jan. 10 09.29.jpg

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

Farmani15, kruszynka63 oraz gretag lubią to.
  2. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Witaski -Mamy kolejny super-event:)

3. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Zobaczymy czy będzie super :)

4. edapit

edapit Aktywny autor

Jasne super.. bo trzeba dużo SP...
    A do tego do zdobycia w evencie SP tyle co kot napłakał..

5. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

6. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

hm no chyba jednak będę robić :) - wytwórnia piór czerwona mi się podoba :D

tylko gdzie tej sp szukać i czy zwierza starczy - się obaczy

7. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

SP mam niecałe 500 szt :)

8. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Kolejny badziew twórców gry. Wydać 560 szt. SP tylko dla zdobycia dwóch warsztacików po to by leżały w pasku, bo do czego mogą przydać się produkty z tychże warsztacików. Mamy już żaglownię, młyn wytwórnię deskorolek i hamaków. Może szanowni twórcy raz odpowiedzą po co to komu potrzebne? Z mojego punktu widzenia chodzi tylko by ściągnąć jak najwięcej super paszy, aby kupić ją za realną gotówkę. Parafrazując powiedzenie z pewnego serialu " Nie ze mną te numery BP". Nie wiem tylko dlaczego ewent zalicza się do kategorii trudnych - chyba tylko ze względu na to, że trzeba wyłożyć realna kasę. Jeszcze jedna uwaga w ogłoszeniach nie wkurzajcie graczy sformułowaniami o ekscytujących nagrodach i tym podobnych. I to byłoby na tyle - kolejni "zadowoleni" gracze podziękują szanownemu BP za takie traktowanie. Radzę zaglądnąć po nim do statystyk, czy jeszcze jest kogo mamić idiotycznymi pomysłami.

9. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

Następny event dla bogaczy ,nie wiem czy zaczynać mam 250 paszy wystarczy dojść do zagród niespodzianek w których będą same starocie .Paszy w prezencie to kpina.

10. barabek

barabek Okazjonalny autor

Pogoda dla bogaczy, ja kieszonkowe wolę wyda na kino w realu.

11. amber♥

amber♥ Komandor forum

Nawet nie zaczynam tego eventu , paszy u mnie trochę ponad 400 , nagrody takie sobie :eek:..hmmm aż dziw mnie bierze bo to chyba 5 event który odpuszczam i dobrze mi z tym :)Co do przydatności produktu z tych warsztatów w razie czego kupię sobie.Mówi się trudno i gra dalej , co prawda z mniejszym zapałem - ale kiedyś i tak to rzucę w diabły;):p:DxDxD

12. kruszynka63

kruszynka63 Książę forum

Kolejny event pod wysoką górkę :oops::oops:.Wystawiam zagrody ( te z wyższymi wartościami SG ) zobaczę ,przemyślę , poczytam opinie mądrzejszych i bardziej doświadczonych graczy i zdecyduję co robić ? ....Zastanawiam się czy do podstawowych np.ptaków w SG można oddać ptaka kiwi , koguty ?? ? a hodowlane to wiadomo ( te oznaczone na niebiesko ) .Pozdrawiam

13. Megan

Megan Komandor forum

Nagrody nie powalają, z resztą chyba przyjdzie się przyzwyczaić, bo tak jest już w tych ostatnich eventach, SP w nagrodach to śmieszna ilość, z każdym eventem jest jej coraz mniej.
    Co do reszty nagród, to imprezówki chętnie przyjmę, zakręcę kołem a być może więcej wypadnie SP niż z eventu, sadzonki i TS-y z zagrodami są mi obojętne, bo i tak po odkryciu pójdą zapewne do paska, same starocie mi się trafiają.
    Jedynie co mi się podoba to fabryczka piór.

Zatem zrobię event dla Miecia, zwierza mam dość sporo, SP mam trochę i też wystarczy, jeszcze zostanie, ostatnio omijałam BB, bo z klonowaniem u mnie szczęście na bakier, tak jak z ta całą losowościąxD
    Może tak całkiem nie będzie potrzeba aż tyle SP, ostatnio trafiały się podwójne odznaki, więc tym razem też na to liczę:)

14. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

A ja zrobię, na i tak bym w BB hodowała gęsi i koty na różowe fabryki, więc równie dobrze przy okazji można zrobić.

15. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

No ładnie.
    Siedem lat w grze i nie stać mnie na wykonanie eventu.
    Od początku gram "free to play", czyli za darmo, jak szumnie to nazywa BP. Jednak widzę, że coraz mniej można osiągnąć na farmie grając f2p. Wielkimi krokami zbliża się granica, po przekroczeniu której, niestety chyba grę porzucę.
    A szkoda.

16. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Też mam 500 SP i liczę że wystarczy na cały event:)

17. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Pewnie zrobię, SP jest 540 i jakiś pakiecik jak zwykle dokupię , w planach malowanie strusi, może wreszcie łyżwiarz skubaniec wylezie, bo mi gada do zupy brakuje, a uparty jak osioł, a może i kolejną fabryczkę uda sie postawić:music:

18. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

perelka7 Twój post usunęłam, tutaj nie odliczamy a rozmawiamy na temat eventu.

Farmani15 lubi to.
  19. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Miałam nie ruszać tego eventu, ale po namyśle zrobię zadania do gwiazdek - przydadzą się do powiększenia obornika. Pozdrowienia dla BP - tylko tak dalej a nie będzie chętnych do robienia hodowlanych eventów, o ile w ogóle nie braknie chętnych do gry bo i "nałogowcy" mają już dość.

20. poziomkowaMarjola

poziomkowaMarjola Aktywny autor

Ja 6 lat i nie zrobię ostatnich zadań bo brak sp, a kasy nie wydaje na grę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.