Dzika łąka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Luki132q, 30 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Luki132q

Luki132q Forumowy żółtodziób

Witam, mój problem dotyczy dzikiej łąki. Otóż posiadam 12 sąsiadów ale dalej nie mogę odblokować dzikiej łąki na 100% (od chwastów i żwiru). Jeżeliby ktoś wiedział jak rozwiązać mój problem to proszę o szybką odpowiedź!

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Jeśli chodzi o oczyszczenie dzikiej łąki to do oczyszczenia całej powierzchni wymagane jest 12 sąsiadów, nie zaliczają się do nich uczniowie ze szkoły oraz Mentor.
    Ilu sąsiadów masz w pasku oprócz uczniów i Mentora (jeśli również jesteś uczniem w Szkole farmera)?

3. Luki132q

Przychodzę po przerwie od tej gry i nie do końca wiem gdzie to jest.

4. SMOD_Atena

W takim razie zapraszam do zapoznania się z poradnikami:
    Tutaj znajdziesz spis wszystkich poradników na temat gry: >>Alfabetyczny spis treści - gra<<.

Pasek z sąsiadami znajdziesz po prawej stronie okna gry:

Pozostałe informacje w wyżej podanych poradnikach.

W tym wątku możesz zamieścić ogłoszenie o poszukiwaniu sąsiadów: >>Szukasz sąsiada? Ogłoś się tutaj - wrzesień 2018.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. Luki132q

Dziękuję, to wszystko z mojej strony.

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro to wszystko to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.