Dzika łąka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bartek34-75, 2 lipca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bartek34-75

bartek34-75 Młodszy ekspert

Witam, proszę o wytłumaczenie czemu na dzikiej łące szybciej dojrzewają te same rośliny niż na pozostałych łąkach, czy coś przegapiłem

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Taka możliwość istnieje, jeśli masz odblokowaną runę "Doświadczenie z dzikiej łąki", która daje bonus dla PD a dla pozostałych łąk takiej runy odblokowanej nie masz.

Tutaj znajdziesz spis run dająych PD dla poszczególnych części farmy: >klik<.

Proponuję również przejrzeć wszystkie informacje na temat run na Drzewie mądrości:

Charakterystyka run - czyli kształt runy:
    [​IMG] - runy umożliwiające nam odblokowanie kolejnych pól w grze.
    [​IMG] - runa, która daje nam jednorazowy bonus.
    [​IMG] - runa, która daje nam jednorazowy bonus złożona z kilku etapów.
    [​IMG] - runa, która jest umiejętnością i po odkryciu zostaje na stałe przypisane na nasze konto.
    [​IMG] - runa, która daje nam korzyści do zawodów w Dzielnicy Rzemieślniczej.
    [​IMG] - runa, która jest umiejętnością złożoną z kilku etapów. Po odkryciu zostaje na stałe przypisane na nasze konto.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. bartek34-75

Sory ja nie mówię o PD tylko o czasie a takiej runy nie mogę odnależć

4. SMOD_Atena

Ach to ja przepraszam, czytam bez zrozumienia dzisiaj.

A jeśli chodzi o różny czas wzrostu dla tej samej rośliny to nie powinno mieć miejsca, chyba że na dzkiej łące użyta została np. woda a na głównej łące i leśnej polanie nie, albo na dzikiej została użyta woda i nawóz a na pozostałych tylko woda. Innej możliwości nie widzę. Jeśli nadal te rośliny rosną to zapraszam do Pomocy technicznej w celu sprawdzenia konta.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. bartek34-75

Dzięki, nigdzie nie będę pisać to dla mnie korzyść bo fasola szparagowa z wodą i nawozem na dzikiej rośnie 2 godz. a na pozostałych 5 godzin z minutami, myślałem że coś przegapiłem, dziękuję za odpowiedź, może kawka pomoże przy takiej pogodzie ,życzę miłego popołudnia pozdrawiam, można kłódeczkę

6. SMOD_Atena

No to jest jeszcze taka możliwość, ze na tej dzikiej łące rośliny zostały posiane wcześniej i to dokładnie może sprawdzić PT, a skoro można to temat zamykam. Również pozdrawiam i miłego popołudnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.