dzika łąka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Kapustka.82, 6 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kapustka.82

Kapustka.82 Forumowy żółtodziób

Witam. Mam problem.Mimo,że posiadam wymaganą liczbę sąsiadów moja dzika łąką nie jest oczyszczona w 100%.Proszę o pomoc. Dziękuję i przepraszam,jeśli już gdzieś jest na forum taki post.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Twój post przenoszę do właściwego działu czyli działu Pomocy/Pytania ogólne.

A jeśli chodzi o oczyszczenie dzikiej łąki to potrzebnych jest 12 sąsiadów, nie możesz do nich zaliczać swojego mentora i jego uczniów w tym oczywiście siebie również nie. Do oczyszczenia łąki musisz sama zaprosić Graczy lub skorzystać z ich zaproszeń kiedy takie Ci przyślą. Ogłoszenie o poszukiwaniu sąsiadów możesz zamieścić w tym wątku: >>Ogłoś się tutaj 06.12.2017<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Kapustka.82

Czyli,jeśli ja ich zaprosiłam to sie nie liczy

4. SMOD_Atena

Liczy się, tak jak wyżej napisałam.

Jeśli wysłałaś zaproszenia to Gracze muszą je zaakceptować, wtedy będą Twoimi sąsiadami. Jak zaprosiłaś kogoś niedawno, Gracz zaakceptował Twoje zaproszenie ale nie wylogowałaś się jeszcze z gry to zrób to teraz, po ponownym zalogowaniu czynności powinny być już zaliczone.
    Jeśli jednak Gracze nie zaakceptowali Twoich zaproszeń to musisz zaczekać aż to zrobią.

Wszystkie informacje znajdziesz w poradniku:

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. Kapustka.82

Dziękuje już wiem wszystko.Można zamknąć.

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.