Dzika łąka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dawid213211, 18 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dawid213211

dawid213211 Czeladnik forum

Witam! Wymagania by mieć dziką łąkę są takie by mieć 12 znajomych, mam ich. Jak mam odblokować drugą część działki? [​IMG]

2. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Musisz po prostu mieć tych znajomych.
    Jeśli wszyscy przyjęli zaproszenie to się przeloguj

3. dawid213211

Mam, odblokowano mi działkę oprócz tej strefy- nie moge tam nic postawić. Co mam robić?

4. ramona45

ramona45 Książę forum

Nie, znajomych ,sąsiadów trzeba mieć 12

5. Sookie

Sprawdź czy wszyscy przyjęli zaproszenie .Herby tych,którzy jeszcze nie przyjęli będą "zamglone"
    Ups. Ja pisałam w takim rozumieniu. Oczywiście ,że chodzi o sąsiadów..Dzięki

6. dawid213211

A jaka w tym różnica?

Wszyscy przyjeli jest ich równo 13

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Salsa

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 kwietnia 2016
  7. ramona45

ramona45 Książę forum

Ja nie widzę żadnej ale takie są wymogi gry :)Znajomi łąki nie odblokują,odblokują tylko sąsiedzi.Moze chodzi o to że sąsiad pomoże w pracy a znajomy wpadnie na kawkę:)

8. Sookie

Znajomi to Ci których masz na liście na poczcie. Znajomych możesz mieć bardzo dużo. Sąsiedzi to ci,którzy wyświetlają się na pasku z prawej strony ekranu..
    Przeloguj sie może pomoże.A nie powinno być 14? Nie pamiętam dawno już to robiłam
    Edit: doczytałam 12 sąsiadów wystarczy

9. dawid213211

To jak mam znaleźć sąsiadów przecież to to samo co znajomi

Aha, no to sąsiadów mam 13

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Salsa

10. ramona45

ramona45 Książę forum

No to poszukaj jeszcze ze 2-óch sąsiadów ,jak nie da rady wszystkiego odblokować ,szukaj 13 ale sąsiada.Tak to działa niestety:) Wejdż na stronę główną>forum>Giełda ,ogłoszenia graczy i ogłoś,ze szukasz sąsiada:)

11. dawid213211

Ok problem rozwiązał się sam- wystarczyło odświeżyć. Przepraszam za problem i zajęty czas. Pozdrowienia :)

ramona45 i Sookie lubią to.
  12. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Skoro wszystko jest już w porządku, pozdrawiam i temat zamykam.
    Graczom bardzo dziękuję za pomoc :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.