dzika łąka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika roxi2906, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. roxi2906

roxi2906 Forumowy żółtodziób

Czy ktoś może mi pomóc ze sprzataniem dzikiej łąki? mam 17 znajomych a łąka nadal zarośnięta. Nie pamiętam jak to się robiło, gdyż miałam długą przerwę w graniu :).

2. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Masz sąsiadów? A może chwasty Ci wyrosły po prostu, bo długo nie zbierałeś roślinek?

3. roxi2906

nie, mam sasiadów ale jak najeżdżam na ten wykrzyknik na dzikiej łące to mi pisze ze musze miec 12 sąsiadów. mozliwe ze oni nie zaakceptowali jeszcze moich zaproszeń i dlatego jest nie sprzątnieta?

4. dagaa111

dagaa111 Czeladnik forum

liczą się sąsiedzi, którzy już zaakceptowali zaproszenie, a nie ci do których jest dopiero wysłane

5. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

dagaa111 dziękuję za pomoc :) Czy Autor ma jeszcze pytania?

Edycja: Pytań nie ma, zamykam ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 25 sierpnia 2014
  6. roxi2906

a przyjdzie mi powiadomienie ze oni mnie zaakceptowali? czy skad bede to wiedziała? a może potrzebujecie znajomego? :)

7. Slavoo

Slavoo Młodszy ekspert

MOD_Caharina - sorry, że tutaj na szybko, bo nie mam jak do Ciebie napisać.
    Przypnij te dwa tematy w techniczne. Wysłałem Ci raport, ale pewnie nie odczytałaś :p

8. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Skonsultowałam sprawę i tematy zostały przeniesione do innego działu.

Slavoo lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.