Dzika Łaka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kotecek1, 27 grudnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kotecek1

kotecek1 Forumowy żółtodziób

Witam mam problem z dzika łaka jestem na 80 poziomie i dalej łąka nie jest oczyszczona całkowicie mam ponad 12 sasiadow kturych zapraszalem juz dwu krotnie zeby upewnic sie ze zrobilem to dobze lecz nieodblokowalo sie nadal zakupilem za florenow 15 licencje na sasiada itez nieoczyscilo mi łaki prosze opomoc moze coc sie zacielo i unimozliwia odblokowanie calkowicie łaki dziekuje za pomoc

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj kotecek1. Sprawdź proszę czy zaproszeni sąsiedzi zaakceptowali Twoje zaproszenie, tzn. czy masz ich w pasku sąsiadów. Do wymaganej ilości 12 nie licz siebie. Zajrzyj proszę do poradnika:
    Jeśli wykonałeś wszystkie wskazówki a Dzika łąka nadal nie jest w pełni oczyszczona to zapraszam w celu sprawdzenia konta do PT, zgodnie z poradnikiem: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Brak dalszych pytań, zamykam temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.