Dzielnice magazynów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika QQRYQ333, 28 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

co to ma być za funkcja ?
    kiedy to było zapowiadane ?
    bardzo proszę o wyczerpującą odpowiedź

2. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

QQRYQ333 witam :)

W Biuletynie Producenta pojawił się punkt 3 dotyczący większej przestrzeni. Pozwolę sobie zacytować:

"Grając bardzo dużo w Farmeramę w ciągu ostatnich kilku miesięcy, wiem, że jedną z największych bolączek graczy jest brak przestrzeni. Według mnie ten problem był już zbyt długo ignorowany. Choć chcielibyśmy uruchomić nowe pola gry, wymaga to wielu miesięcy pracy i nie jest łatwe do wdrożenia. Pracujemy jednak nad koncepcją „miejsc magazynowych”, które umożliwiłyby zachowywanie zagród i oaz miłości bez konieczności ich dezaktywacji. W tym momencie to tylko koncepcja, więcej szczegółów na ten temat pojawi się w kolejnym biuletynie producenta!"

W późniejszych biuletynach wątek ten nie został rozwinięty do momentu ogłoszenia ICM_DoriSani, którą to zacytowałeś.

Na obecną chwilę nie posiadamy szerszych informacji w temacie pytania, które zadałeś.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

3. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

nie xDxD a Ja myślałem że coś fajnego będzie xDxDxD
    Dzięki
    Można BA! trza zamknąć :)
    Miłej pracy

4. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Skoro można to zamykam :)

Życzę miłego wieczoru :)

Status tematu: