Dzielnica rzemieslnicza

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika madzia070371, 9 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. madzia070371

madzia070371 Wielki mistrz forum

Mam pytanie jesli mam Piekarnia koniec poziom 2 Przetwornia 3 to czy bede mogla zrobic
    kwiaciarnie za darmo

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Niestety nie, obydwa zawody muszą mieć min. 3 poziom, tak jak jest napisane w poradniku:
    "PAMIĘTAJMY:
    - mamy możliwość wzięcia jednego zawodu za darmo.

- drugi / trzeci zawód możemy zakupić, o tym TUTAJ.
    - gdy mamy już dwie spośród następujących specjalności: Piekarz, Przetwórca, Kwiaciarz; minimalnie na 3 poziomie to trzeci spośród tych zawodów dostaniemy za darmo (nie dotyczy to zawodów, które odkrywamy za pomocą Drzewa Mądrości)
    -jeśli nie mamy odkrytego żadnego zawodu, ze zbiorów wypadają składniki specjalne ze wszystkich dostępnych zawodów. Po wybraniu zawodu jedynie z przypisanych do konta.
    - gotowe wyroby posiadają swoje zastosowanie, co to jest? o tym TUTAJ.
    - jednorazowo możemy nastawić 50 sztuk produktu
    - we wszystkich zawodach do uzyskania jest taka sama ilość punktów do rozbudowy, czyli:
    I poziom na II poziom - 1500 pkt.
    II poziom na III poziom - 9000 pkt.
    III poziom na IV poziom - 40 000 pkt.
    IV poziom na V poziom - 150 000 pkt. "

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Mr.Rafik

Mr.Rafik Stały bywalec

4. madzia070371

Mam Alchemik. Spa Bahami. Piekarz . Przetwornia.
    Tylko Kwiaciarni mi brak chciala bym nie za sms a za 3 poziomy
    Tylko odwrotnie Piekarnie mam na 3 cim a przetwornie prawie na 3 cin poziomie tylko slabo mi idzie.
    Gdzie tu do 4 go poziomu przetworni ma przepis na cmj a narazie dla mnie to Himalaje

przetwornie ku koncowi drugiego poziomu

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Alchemik i SPA nie wchodzą w grę, są to zawody, które odblokowujemy za gwiazdki na Drzewie mądrości.

Aby otrzymać trzeci zawód za darmo to dwa z wymienionych poniżej muszą mieć minimum 3 poziom:

Piekarz, Przetwórca, Kwiaciarz

Plac budowy możesz również wykupić za 1250 żetonów w Wesołym miasteczku Renzo podczas trwania mini-eventu: Wesołe miasteczko Renza.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

6. madzia070371

Dzieki mozna zamknac

7. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Proszę bardzo :)
    Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.