dzielnica rzemieślnicza oraz bonus PD/TPD za żniwa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wiewiórka1992, 12 grudnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wiewiórka1992

wiewiórka1992 Okazjonalny autor

Witam, mam dwa pytania. Pierwsze to czy jeśli wraz z 40 poziomem odblokowałam piekarnie w dzielnicy rzemieślniczej to czy jest możliwość odblokowania innych zawodów w tym w kwiaciarni i przetwórstwie owoców i warzyw? Drugie pytanie dotyczy rekompensaty w postaci bonusu PD/TPD za żniwa, czy w skład określenia żniwa wchodzą drzewa, zwierzęta oraz dekoracje czy tylko żniwa zebrane z pól?

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Witaj:)
    Jeśli już wybrałaś zawód, to drugi i trzeci możesz zakupić, w tym jeden dodatkowy zawód: kwiaciarza lub przetwórcy możesz kupić u Renzo - mówi o tym ten poradnik >>KLIK<<
    Gdy będziesz miała dwie spośród następujących specjalności: Piekarz, Przetwórca, Kwiaciarz co najmniej na 3 poziomie to trzeci spośród tych zawodów dostaniesz za darmo (nie dotyczy to zawodów, które odkrywamy za pomocą Drzewa Mądrości - czyli Alchemika i Specjalisty SPA). Te dwa ostatnie zawody możesz zdobyć od 70 poziomu wykupując runy na Drzewie Mądrości. Każda kosztuje 150 gwiazdek.

Jeśli chodzi o bonus, który dostaliśmy w rekompensacie - będzie działał na wszystkie zbiory, czyli zarówno uprawy, jak też ba zagrody, warsztaty, drzewa i itemy. Na obszarach farmy oraz na obszarach Bahamaramy.

Czy masz jeszcze pytania?

3. wiewiórka1992

wiewiórka1992 Okazjonalny autor

Nie mam pytań. Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź.

4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Również dziękuję :) i w takim razie zamykam temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.