Dzielnica rzemieślicza

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kwiat11111, 16 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kwiat11111

kwiat11111 Wielki mistrz forum

witam mam pytanko, jak odblokować kolejne dzielnice np. przetwórce owoców i warzyw?:D

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Witaj.

Ponieważ nie wiem, ile zawodów w Dzielnicy Rzemieślniczej masz otwartych, to podrzucam Poradnik - Dzielnica Rzemieślnicza.
    Jest w nim wszystko opisane.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. kwiat11111

mam 2 otawrte, i się przyznam że zapomniałam jak to się robiłoxD i dziękuje za pomoc :) i czy oprócz zakupienia przez sms inaczej sie nie da odblokować

4. MOD_Zła

Według Poradnika:
    - gdy mamy już dwie spośród następujących specjalności: Piekarz, Przetwórca, Kwiaciarz; minimalnie na 3 poziomie to trzeci spośród tych zawodów dostaniemy za darmo
    Możemy również wygrać możliwość wybudowania jednego zawodu piekarz, wytwórca dżemów oraz kwiaciarz podczas mini eventu Wesołe Miasteczko Renzo.
    Czyli jest taka możliwość.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. kwiat11111

Wszystko rozumiem więcej pytam nie mam, Dziękuje:)

6. MOD_Zła

Proszę bardzo :)
    Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.