Opinie Dzień w muzeum

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 3 września 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ewanta

ewanta Komandor forum

zdobyłam pnącze xD walczę o neonowe zagrody:p
    teraz sieję krótszą roślinkę. sporo jej potrzeba i według moich wyliczeń wysieję ją na styk siejąc non-stop. tylko się zastanawiam czy wypadajki dopiszą... obecnie mam 100 sztuk - brakuje 440. jak posieję na noc wspięgę to zabraknie na koniec eventówki.... :(

ps. koło nie chce współpracować -.-

2. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

To normalne jeśli jest coś lepszego do zdobycia to event nie do zrobienia ,tak było z drzewami florenowymi.

3. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

drzewa florenowe były trudne jak smok,dostałam kopa,,zrobiłam,,w tym ewencie też dostałam kopa,,czy zrobię??

4. dorota444

dorota444 Moguł forum

Zdobyłam pnącze, chciałabym posiać roślinę krótszą, ale nie mam barwnika :( Bursztyn mam Jak zdobywacie drugi barwnik ?

Ostatnie edytowanie: 6 września 2020
  5. niebo016

niebo016 Generał forum

:oops:Bardzo trudny ten Dzień w muzeum, jeszcze nie zdobyłam pnącza i brakuje mi ponad 180 wypadajek żeby zdobyć 5 nasion czaszkowca... masakra :cry:

6. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Barwnik jest w pierwszym zadaniu po pnączu. Czyli trzeba jeszcze 20 (tak mi się zdaje, że tyle) narzędzi oddać

7. danabog

danabog Mieszkaniec forum

Pnącze jest, ale nie wiem, czy dalej powalczę, coraz trudniej bez zakupów za realną kasę, a gram od początku, chyba czas odpuścić. a szkoda :(((

8. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Gratuluję wszystkim zdobycia pnącza. Mnie się chyba to nie uda. Tych roślin trzeba wysiać mnóstwo. Wypadalców mnóstwo. A pnącze nie powala. I gdzie tu przyjemność z robienia eventu?

9. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Pnącze zdobyte .Roślinka 2 rozsiana na całym polu teraz ta krótsza.

10. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

Jeszcze 3000 tyś roślinki Aminotki i koniec bo wypadajki są gotowe

11. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek .
    Jeszcze trochę orki mnie czeka

12. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Doberek,
    Ewa jesteśmy w podobnym punkcie eventu,tak trzymać:)

13. dorota444

dorota444 Moguł forum

Bardzo dziękuję :)

ewanta, dantic3 oraz antonina-farmerska lubią to.
  14. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Kasa, kasą ale jeszcze trzeba mieć czas i go pilnować :p

Oni chyba myślą że gracze są na wiecznych wakacjach i tak się nudzą, że z tych nudów sieją wszyscy z zegarkiem w ręku i na styk kombinując, bo uwielbiają strategie;) xD:cry:xD

Kolejny event dali odgryzając własny ogon;)

Nawet jak był wolny weekend i zachciało się eventu robić, to nie było co robić bo komuś się przekombinowało :oops:

Nie wiem czy to się liczy, ale event robię = nie robię, bo kolejny dzień stoję z braku wypadajek.

Po 2 miesiącach przerwy mi się zachciało eventu, po to by się odechciało chyba na jeszcze dłużej xD:cry:

15. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

Z rośliny eventowej tyle zebrałem wypadajki

16. -Marlena91-

-Marlena91- Czeladnik forum

Ja już pnącze mam, mnie się wydaje że na tyle roślin do wysiania powinno się siać na całej baha, a już te wypadajki to na pewno powinny wlatywać z całej baha, nie wiem czy coś więcej zdobędę w tym evencie:(

ewanta, dantic3 oraz kalinamala lubią to.
  17. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A u mnie tak wypadło:

Mimo tego o wypadajki nie martwię się, mam 368, czyli brakuje 172, 5 zasiewów i będzie komplecik.;)xD
    Masz rację łatwo nie jest, z lenistwa nie policzyłam na początku współczynnika ilości ewentówki do czasu ewentu;)
    i teraz widzę, że czasu mało a ewentówki do wysiania sporo. :oops::cry:xD
    Zrobić zrobię, jak coś się zawali to poświęcę trochę SN, na ten moment mam 4994 do wysiania.:cry::cry::cry:

18. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Elu jeśli mogę coś sugerować to bliżej 8 zasiewów masz 188 pól:cry:

19. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Niestety wszystko jest obliczone na zakupy za kasę.... Jak nie ma się szczęścia na kole, niezbyt dużo SN, nie daj Boże pracuje zawodowo, to event jest nie do zrobienia w normalnym trybie.Za dużo roślin do wysiania na jednym polu, za dużo wypadajek potrzeba. Nie wiem czy skończę.... zaczęłam od czaszkowca, wczoraj rano skończyłam siać. Co z tego jak robota mi stanęła z braku wypadajek, siałam do dzisiaj rano długo rosnące na wypadajki i wreszcie mogłam ruszyć z drugą rośliną. Najwięcej mnie zdenerwował ten przestój, mogłabym zacząć siać amonitkę, to czekałam na nie wiem na co.... Głupio to wymyślili. Na drugi raz najpierw przeliczę, czy mam szansę, a potem ewentualnie zabiorę sie za event. Jestem zdegustowana.

20. DankaD76

DankaD76 Moguł forum

:cry::cry: Popełniłam największą głupotę farmera... uzbierałam aż 35 bursztynów, doszłam dziś do drugiej roślinki i dumnie odpaliłam młyn. Nie wiem jak to zrobiłam ale zamiast Aminotki w młynie zmielił mi się czaszkowiec:cry::cry::cry: buuu teraz czekam aż przypisze mi sie bursztyn a czas leci nieubłaganie. Normalnie nagrodę powinnam za moją głupotę dostać:oops:

duringd i ewanta lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.