Opinie Dzień w muzeum

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 3 września 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. CIVIC-VIII

CIVIC-VIII Czeladnik forum

Gratulacje dla zdobywców neonków , mnie się nie uda:cry: ,walczę z ostatnimi dwoma krokami ,roślinki jeszcze 2000 a wypadajek 300 ech szkoda:cry: . Ze stodoły trochę SN wysępiłem z zupy ale czy to pomoże :oops:? gdyby komuś zbywały to dziękuję .

2. Emil0110

Emil0110 Czeladnik forum

Masz rację. Też zauważam, że ostatnie ewenty praktycznie są nie do zrobienia przez ludzi pracujących. Trzeba też kiedyś spać... Tłumaczenia obsługi ewentów są niejasne, co wywoduje wkurzenie i "macanie" w celu znalezienia sposobu na grę. Np do tej pory nie wiem jak zdobyć fiolkę z farbą. Czytałem kilka razy i nie ma w opisie wzmianki jak to zrobić. Do pnącza brak mi 100 spadajek i raczej nie skończę.Poprzedni ewent też nie zrobiony. Czyżby to była drobna sugestia z BP, że trzeba zakupić koszyki by ukończyć zadanie? Niech robią tak dalej, to zniechęcą graczy i nie zarobią. Pozdrawiam

3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek .
    Zaspałam na zbiór i teraz będę gonić , ale koło dało babci +1 na 6 godz , więc dam radę .
    Na noc posiałam kolendrę , wypadajki uzupełnione ( 83 wpadły ), brakuje 37 , ale to z ewentówki będzie , jest dobrze .
    Miłego wtorku wszystkim życzę .

4. ewanta

ewanta Komandor forum

użyłam trochę SN na wspięge i stan na chwilę obecną to 518 sztuk wypadajki i 646 eventówki.
    4 zbiory przede mną - skończę na styk - około 21-szej. mam nadzieję , że nie przegapię żadnego zbioru :p

5. anioleczek12389

anioleczek12389 Zaawansowany

Witam, jeszcze 151 wypadajek, za 8 godzin zbiór wspięgi, mam nadzieje że wylecą wszystkie. rano z wspięgi było 149 hahah byłby numer, gdyby brakło.... ale jeszcze drzewka magiczne są , zapomniałam.... powodzenia walczącym:)

agi31, izabell2468 oraz Frytka2012 lubią to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

-norbijas- jeden z Twoich postów, który niczego do tematu eventu nie wnosił - usunęłam.

A co do eventu to mnie pomogły trochę bonusy i udało się skończyć bo bez nich byłoby bardzo ciężko, siałam tylko na 160. poletkach i musiałam uszczuplić zapasy SN.
    Z neonowych widzę żaby obrodziły, u mnie 2 :eek:

neon.png
    ale nie narzekam, każdy neon przytulam, co 4 zwierzaki to nie 1 xD

Gratulacje dla tych co skończyli wszystkie zadania i powodzenia jeszcze walczącym :)

7. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

witam,brakuje mi jeszcze 1800 czaszkowca ale koło dało wreszcie 100%/24:):)

narzędzi brak 198 sztuk,,już dałam maskę tiki i białą niewinność,,sprawdziłam habanero rośnie 2,5h(może jeszcze jakieś pnącze działa),,
    ,,,,,teraz tylko zielone kropelki i może się uda,,,rzutem na taśmę,,

8. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

witajcie :)
    u mnie brakuje jeszcze 3000 amonitki i jakieś 300 narzędzi, ale i ja mam nadzieję, że do 22-ej się uda xDxD
    koło kompletnie nie współpracuje,nawet + 1 nie chciało dać...no ale te 4 neony kuszą....skrzynie z bonusami również :):)

Ostatnie edytowanie: 8 września 2020
  9. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Koło u mnie nie działa czyli brak bonusa. Odpaliłam diamentowe +200 do stodoły, SP, zielone i zośka i da 51 roślinki a to x 39 a na stanie mam 2346 4h. Myślę, że zdążę.

10. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Dobrnęłam do końca.

Ze skrzynek:

11. anioleczek12389

anioleczek12389 Zaawansowany

Hehe wypadalców 153 2 w zapasie, nie wytrzymałam podlałam Zielonymi, koniec ... z neonówek kameleonki, psy, motylki i koty ładny zwierzyniec, oby się nie pozabijały heheh 3mam kciuki za reszte farmerów:)

12. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Dzień dobry:)
    Oj walczę...
    ...walczę jako Podbipięta
    który w Zbarażu - może ktoś pamięta -
    trzech kpów tureckich załatwił szabelki
    jednym machnięciem, za co go ten ,,wielki,,*
    czwartym kpem nazwał i... echh, kurka blada
    ja takie miano dzisiaj sobie nadam :p
    Brakuje jeszcze dość sporo narzędzi
    archeologa, a tu czas tak pędzi
    że go nie starczy nawet na to ziele
    jeśli SN-em nie podleję śmiele ,
    lecz jeśli znowu za bardzo dopieszczę
    to wtedy... :music:większym kpem zostanę jeszcze :pxD:cry:

Ja o Fortunie to już milczeć wolę
    bo tak...,, poczciwa,, że na tą niedolę
    siania z procentem nie chce mnie skazywać :cry:xD
    Taka ,,łaskawość,, zbytkiem łaski bywa
    - znalazłaby się na tą ,,łaskę,, rada
    lecz głośno mówić o niej nie wypada
    by nie psuć sobie i innym humorku

zatem już tylko
    udanego wtorku

życzę Wam wszystkim i wracam na farmę
    być może jakoś te neonki zgarnę
    lecz kolejnego ewentu nie tykam
    jeśli podobna będzie... ,,mechanika,, :p

- no tak ,,zmechanizowali,, te ewenty, że nie ma innej możliwości zrobienia jak tylko w oparciu o Koło, SN-a i gromadę jaśków - pomijając już koszyczki - nie podoba mi się, bo rzetelną pracą na farmie (pilnowaniem zbiorów itp.) nie daje rady temu sprostać -.-
    ----
    *Zagłoba

edycja;
    właśnie mnie powiadomiono o wymianie żetonów sezonowych (7 sztuk) :eek:
    zapomniałam o nich :oops: - no kiep ze mnie i to do potęgi :p:cry:

13. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Skończyłam
    Z neonków
    Gratuluję tym co skończyli ewent i trzymam kciuki za walczących .

14. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

U mnie takie cuda wyskoczyły

15. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

No a moje takie cuda

16. EkofarmaStaszka

EkofarmaStaszka Okazjonalny autor

Dalej walczę z narzędziami... jeszcze 114.Może się uda.

izabell2468 lubi to.
  17. ewanta

ewanta Komandor forum

podzielę się tutaj zależnością wypadajek od JC - oczywiście na mojej farmie.

mam na stanie 3 sztuki JC. na początku eventu nie wystawiłam ich na pole i wypadalców było w granicach 24-25 przy zbiorze.
    po wystawieniu johnów - stan wypadajek zmniejszył się do 18-19 - tak wiem ubyło 3 pola ale to tylko trzy pola.

po usunięciu przeszkadzaczy z wyspy stan wypadajek powrócił do normy 24-25 przy zbiorze ze 188 pól.

testy wykonywane były tylko przy zbiorze eventówki i to zaraz po "dojrzeniu".

wiem, że JC pomagają jak są w większym towarzystwie ale żeby przeszkadzały????

acha - w temacie eventu mam 1210 czaszkowca -reszta na polu rośnie.

18. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

O u Ciebie lepsze zagrody motylki i kotki.Brawo.

19. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Hmmm... wygląda na to , że w mniejszym towarzystwie JC są tak pracowite jak ów budowlaniec , co z pustą taczką latał w te i wewte , bo nie miał czasu załadować :music:xD;)
    Walcz Sąsiedzie , walcz !:D;) - u mnie jeszcze 76 potrzeba, a z małych pól wypada mi od 16 do 19 sztuk, za to z dużych tak 24/26 o_Oi ciekawam czemu to tak, gdy ta sama roślina lecz ilość pól czterokrotnie mniejsza :music:Teraz zasiałam na małych lecz jeśli wypadalność się nie poprawi wracam do siania z SN-em żeby jak najszybciej zakończyć tą ... ,,zabawę,, - jeszcze prawie 2000 czaszkowca i... orka do ostatnich minut - no aż mnie...:wuerg:

ewanta, izabell2468 oraz xBabciaEwa lubią to.
  20. EkofarmaStaszka

EkofarmaStaszka Okazjonalny autor

Roślinę mam, dzięki bonusowi 100%. Wypadajki się robią.... Na duzych polach kolczoch z wszystkimi dopalaczami. Zbiór co 2,06 godz.
    Powinienem spokojnie wyłapań te narzędzia.

ewanta, izabell2468 oraz kalinamala lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.