Opinie Dzień w muzeum

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 3 września 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. majka0018

majka0018 Młodszy ekspert

A ja nie dam rady skończyć ze względu na wypadajki. Mam na razie 196 sztuk i tyle brakujących do jutra nie wyleci. Trudno, innym razem trafią się neonki. Cieszę się jednak bo pnącze zdobyłam. Powodzenia wszystkim życzę :).

2. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Ewuś wybacz ale to nie ma nic wspólnego z zazdrością, bynajmniej nie zawsze i chyba nie w tym przypadku, wiele osób znam co się przykłada i chce zrobić i próbuje ale sama widzisz,
    event potrzebuje czasu, dziś real nie jest łatwiejszy niż wcześniej, ludzie pracują w realu, nie każdy ma dostęp, by ukradkiem posiać- zebrać z komórki, tym bardziej że Puffin też miewa mega "fochy"- wielokrotnie wracałam z pracy z dostępem do neta, a nie dało się nic zrobić,
    w tym przypadku eventu chodzi bardziej o fakt, że zahaczał o weekend i nawet mając wolne,
    jak się utknęło na progu wypadajkowym, to nie do przeskoczenia, ludzie chcą siać eventówkę a nie mogą i pozamiatane, przy ograniczeniu na 1 polu, to nie musieli aż tak udziwniać.
    Mechanika fajna, wybór jest, Ci co mają czas, zrobią całość, inni dojdą do pnącza i niby wszystko spoko, ale jak firma chce zatrzymać graczy i ważna jest statystyka logowań i aktywności, to jednak powinna brać pod uwagę opinie z każdego eventu i te dobre i te złe, wziąć pod uwagę statystykę wejść i zrobienia eventu z multi i nie multi i dojść do wniosków odpowiednich.
    Tym bardziej, że wsparcie flash się kończy i wiele osób "żyje" w niepewności a konkurencja nie śpi.

Zauważ wszelkie komentarze co event, one nie biorą się jedynie z zazdrości, często gracze próbują, podejmują wysiłek zrobienia eventu.
    Dobra pracuję, robię gdy mam wolne, to dam sn i pogonię, ale tu tej możliwości nie miałam, bo nie miałam eventówki do siania.

Gratuluję tym co skończyli i co skończą, ale nie zapominajmy o tych, co również podjęli wyzwanie i chcieli zrobić całość.

3. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Też gratuluję tym wszystkim "skończonym".;):) Lubię poczytać, że się udało.:)
    Ja ciągle na plantacji urzęduję i odliczam, ile jeszcze wylotek, ile jeszcze ewentówki, szczęśliwie sieję krótką, więc co 3 godziny, coraz bliżej celu.:)
    Nie doczytałam, ale Ewcia mi uświadomiła, że ewent jutro do 22, więc spoko i ja będę miała 4 neonki, bez zarywania nocy.;):)

4. DankaD76

DankaD76 Moguł forum

dalej czekam na dopisanie 5 bursztynów, żeby móc rozsiać tą amitonkę..ech...za gapowe się płaci

5. ewanta

ewanta Komandor forum

postawiłam na polu moje 3 dżony i wypadajki z 19 sztuk o 12-tej godzinie /bez JC/ wzrosły do 27 sztuk o godzinie 15-tej.
    brakuje 240 wypadajek a przede mną 8 zasiewów.
    może się uda dozbierać a jak nie to zawsze są w zapasie floreny uciułane z drzewek florenowych :p

6. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

Moje Jaśki się spisały [​IMG]
    I dały tyle wypadajek [​IMG]
    Ale rośliny jeszcze brakuje 1755 ale dam radę,a sieje Amonitke

7. dotas

dotas Stały bywalec

Gratuluję wszystkim, którzy skończyli.
    Dla mnie ten event okazał się trudny. Dopiero dzisiaj zaczęłam drugą roślinkę, dłuższą. Wypadajek też brak. Tak więc nie ma szans na skończenie. Chyba że na kole trafię 100% do stodoły, bo SN też dużo nie mam.
    Powodzenia wszystkim dalej walczącym.

8. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

wszystko zaczelo sie pare lat temu...pamietam doskonale kto wtedy stanal w obronie a kto rzucil "kamieniem"......
    oj kilka osob sie zmienilo i to diametralnie........................
    event skoncze za dwie godziny...

9. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Jeśli kogoś uraziłam , to bardzo przepraszam .
    Też się zmieniłam , jestem mniej ufna i otwarta , tych co mieli wąty do mnie zablokowałam i mam spokój .
    Jeszcze 7 zasiewów i też będę miała koniec tego trudnego ewentu .

10. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

[ciach]
    Na zbiór rośliny czekam , żeby w temacie było .

Cytat usuniętego posta i odpowiedź usunęłam.

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 września 2020
  11. niebo016

niebo016 Generał forum

No tak:cry:, niby już pnącze mam, ale chciałam te neony z ostatniego zadania to pomyślałam, że wykręcę 100% z koła z fortuny i się czaszkowca zbierze, :oops:Ale coś mi nie pasowało bo nie wzięłam pod uwagę, że przy neonach trzeba dać Aż 540 wypadajek. Tak, że chyba zgarnę tylko zbieracza skamieniałości, trudno.:sleepy:

12. izabell2468

izabell2468 Półbóstwo forum

Napisz "sówkę" to Ci podeślę

Za 2h zbiór ostatniego czaszkowca i neonki będą moje:music:

13. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Farmerzy niewątpliwie pomogą, ale w ograniczonej ilości, a jak masz wyhodowaną ewentówkę, to posiej jakieś warzywo z alchemikiem i z maską tiki, wypadajki wylecą.:)

14. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Dzień dobry :) event skończony, skrzynia dała: nietoperze, psy, kaczki i misie. Powodzenia w zbieraniu wypadajek i rośliny. A biorąc pod uwagę dyskusję: koło pomogło :)

15. kondzio0101339

kondzio0101339 Wyjątkowy talent

ktoś mi powie ile rośnie amonitka z wodą i nawozem a ile kiedy jeszcze damy sn (w slocie z b. niewninnością i kerststolem)?:music:

16. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Ja skończę event jutro rano. Jeszcze 3 zbiory mi zostały a wypadajki już są w nadmiarze

17. ewanta

ewanta Komandor forum

nasi wspaniali farmerzy opracowali szereg kalkulatorów gdzie można sprawdzić m.in. czasy wzrostu roślin z różnymi bajerami lub bez

https://mojafarma.000webhostapp.com

według tego poradnika eventówka z wodą i nawozem 5:03 a dodatkowo z SN 1:16

18. kondzio0101339

kondzio0101339 Wyjątkowy talent

super:inlove: dzięki za link i odpowiedź:D

Marzenakruczek i dantic3 lubią to.
  19. izabell2468

izabell2468 Półbóstwo forum

Skończyłam:music::D. Dostałam neonowe koza, królik, kot i struś. Z tych wszystkich tylko kota nie miałam, więc fajnie, że mam coś nowego, ale pozostałe też się przydadzą :D

Życzę powodzenia i wytrwałości tym, którzy walczą do końca i gratulacje dla tych, którzy event już ukończyli. Miłego wieczoru.

20. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

szczesciara:):)
    ja pewnie jutro przed samym koncem, jeszcze ostatnie siewne zostalo i ponad 140 wypadajek do uzbierania:(

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.