Dzień na plaży - KPINA

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pepe2013, 12 lipca 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pepe2013

pepe2013 Baron forum

Ktoś sobie nieźle kpi z nas graczy. Zmieniacie od momentu startu eventu, nie informując wcześniej miejsce wypadajek z dzikiej łąki na leśną polanę. To po co sadziłem uprawy na dzikiej łące się pytam? A na leśnej polanie nic nie zasadziłem bo była inna informacja. Powinny wypadajki pojawiać się na dzikiej łące do jutra do g. 14:00 aż się rozpocznie kolejny na niej event - a nie robić graczy za głupków. Straciłem przez Was masę wypadajek, które pozyskałbym gdyby pozostało jak pierwotnie w evencie. I co z tym ma zamiar zrobić BP? Takie zmiany w ostatniej chwili to jakieś jaja.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

BP nic z tym nie zrobi, wyjaśnienie i przeprosiny, do których możesz się odnieść znajdziesz w odpowiednim wątku: KLIK.

Zapraszam do powyższego a tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.