Opinie Dzień małp świątynnych

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 12 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

a ja se posieję. jednego pola nie ogarnę? co to dla mnie po ponad miesiącu takiej orki ;)

2. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

bez siewny event wychodzi drogo;)

3. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Ja niestety wolę posiać evetówkę zwłaszcza,że na farmie również sianie.
    Lepiej oszczędzać ponieważ w tym przypadku sporo SPaszy zostanie w stodole.
    Jednak każdy ma wybór :)

4. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Drogo. Przy moich zapasach to bardzo drogo. Pomyślę.

5. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Też uważam, że za dużo SP i jednak będę siała, a ile to jeszcze popatrzę na nagrody i zdecyduję.

6. gretag

Mam bardzo duży zapas SP ale i tak sieję bo lubię mieć zapasy na czarną godzinę a ta coraz bliżej..
    Jak zaczęli dawać coraz więcej siania to będą również ciągnąć coraz więcej SPaszy bo liczy się dla nich kasa a nie my.
    BP nie ma dla nas litości..hahah

7. -norbijas-

z sianiem tez nie jest taniocha,,866 szt sp..nie wziolem pod uwage eventowych zwrotow...

8. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Czyli oszczędność średnia, a roboty dużo więcej...

9. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja mam 282 SP i ogromną niechęć do siania a tym bardziej wydawania realnej kasiorki.8) Jak nie zrobię eventów,to świat się nie skończy.W zasadzie nic mi nie brakuje-te TS-y,to zawsze u mnie jakieś takie :pA na te nowe jednorazowe zagrody,to miejsca nie mam...Najwyżej sobie poklikam,jak na początku gry...-.- Strusie się ucieszą,że gospodyni po rozum do głowy poszła i się nimi uczciwie zajmie.xD

10. gretag

Od pewnego czasu też nie wszystkie eventy robię bo widzę,że to mnie się nie opłaca. W tym hodowlanym kusi pnącze i ten dżemik wielkanocny :) Jak nie robię eventów to robię zapasy do stodoły w tym nawozów ale z drugiej strony po kiego mi te zapasy jak koniec gry czuję,że blisko.

11. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Greciu :) też mam duży zapas SP, niewiele klonuję, bo efektów w oazach nie ma. SP zużywam tylko podczas eventów hodowlanych, od kilku miesięcy nawet turbo-młyna nie kupuję, żeby SP szybciej kręcić.
    BP przykręca nam śrubki, to ja też kupuję tylko to co jest mi niezbędne.:)

12. -norbijas-

moim zdaniem ta cala drozyzna oraz sianie w ostatnim czasie na potege ma podloze w tym,ze po zrobieniu dwoch najblizszych eventow czesc graczy bedzie mialo codziennie min. jedna imprezowa wejsciowke za free a czasem nawet i dwie...
    zdaje sobie sprawe,ze czesc graczy jak to teraz przeczyta zacznie sie smiac i zapluje monitor....xD

13. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Twoje nadzieje mogą okazać się płonne :p.
    Niestety tak to już jest w tej grze, że ci, co mają spory zapas imprezówek, mają też szczęście na kole. I nie są w stanie się wycyckać do zera ;).

1000 czy 800 SP to relatywnie mała różnica. Wolę dołożyć i nic nie zmieniać na polu.
    Sianie mnie zmęczyło okrutnie, a zapas SP sam się odnowi. Zaskakująco sporo jej wpada ze zwykłych kreceń ;).

14. -norbijas-

pozyjemy i zobaczymy jak to bedzie;)
    a co do sp...nie pamietam kiedy ja kupowalem...;):)

15. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

a gdzie wy widzicie koszt 800 SP? mi wychodzi raptem 184 odznaki + 3600 evetówki (koszt tylko do pnącza bo dalej nie robię)

16. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

popieram :)cieszę się , że nie muszę siać a SP się uzbiera:p

robins71, niebo016 oraz gretag lubią to.
  17. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    No tak. Trzeba mieć tylko ulepszenie fabryki na odpowiednim poziomie :) Od Dziwna nr 1 są te imprezówki

18. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Mi wyszło ssak -78
    ryba 76
    ptak 82
    płaz 96
    gad 70
    stawonóg 100

Jak coś nie tak to sorrki

Ostatnie edytowanie: 12 lutego 2019
    magdusia668, robins71 oraz niebo016 lubią to.
  19. niebo016

niebo016 Generał forum

W tym ewencie hodowlanym8) , to nie patrzę na nagrody8), tylko, żeby jak najmniej zużyć super paszy. Tylko czy się da?

robins71 i magdusia668 lubią to.
  20. puniak3

puniak3 Moguł forum

no i zgłupiałam robić nie robić czytam i czytam i co raz głupsza jestem eh a do czego ogólnie ten dżem służy ? kto podpowie no kto

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.