Opinie Dzień małp świątynnych

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 12 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. asienka26

asienka26 Fanatyk forum

dawno nie gralam i mam pytanie skad wziac meduzowy owoc/?

Mikasek- i krasnoludek10 lubią to.
  2. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

Meduzową wierzbę można kupić na mrocznej w sklepie Jacka, ona daje meduzowe owoce :)

A w temacie, ostatnie motylki wyciągam i koniec eventu :)

Mikasek- i krasnoludek10 lubią to.
  3. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Na przyszłość zapraszam do działu Pomoc.
    Pytanie nie jest w temacie eventu i powinno zostać usunięte, ale otrzymałaś już odpowiedź, więc tylko dlatego je zostawiam.

Event skończyłam wczoraj, ale nie pamiętam, czy pnącze już odpaliłam. Lecę sprawdzić ;)

oset53 i krasnoludek10 lubią to.
  4. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

Koniec, zostało trochę odznak: 5- ssak, 13- płaz, 17- ryba, 1- stawonóg, 35- gad o_O, 48- ptak o_Oo_O i 811 badylka8)

JJoanna, oset53 oraz krasnoludek10 lubią to.
  5. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

W końcu wystawiłam te zdobycze eventowe i mam anakondy pom. i czerwone oraz żyrafy
    a z drzewek 2xszeferdia/już mam ich całą plantację, 2xaraukaria, gwiezdna jabłoń i o cudzie,
    pierwszy raz mi nowość wyrosła -Mahoniowiec. Jestem w szoku.

6. -galonzia-

-galonzia- Zaawansowany

z czego leca zielone odznaki

krasnoludek10 lubi to.
  7. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Zielone odznaki są z płazów, a jedynymi płazami które można kolorować są żaby.

8. Reaperarms

Reaperarms Młodszy ekspert

Ja już po evencie :D teraz tylko powystawiać zagadkowe drzewa i zagrody. I kwietniki pielęgnować u Szymka. Stodoła opustoszała, ilość sianogroszy przerażająco niskaxD

9. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

miałam skończyć na pnączu ale tyle wypadło dodatkowych odznak ssaków, że zrobiłam jeszcze 11 krok. Do tego miałam prawie połowę odznak "stawonogów" potrzebnych do skończenia całości więc co miałam robić? Dosiałam badyla i doklonowałam resztę - siłą rzeczy zrobiłam całość. Ale przynajmniej z tajemniczości wpadł mi Mahoniowiec :inlove:

10. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Przypomniałem sobie, dlaczego nie lubię eventów hodowlanych. Skończyłem, ale kosztowało mnie to prawie 10 milionów SG.

11. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Mnie też, brackixD

talarek1961, pretorianka oraz oset53 lubią to.
  12. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

A ja wprost przeciwnie;) zarobiłem na tym ok 100 milionów SG:p

13. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Ja w sumie wyszłam na zero. To co zarobiłam poszło w kolorowe anakondy :)
    Jeśli wziąć pod uwagę nagrody eventowe, to wyszłam jednak na plus :)

14. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Mnie się samemu nie chce hodować zwierząt i efekt jest taki, że jak chcę coś poklonować, to muszę to wcześniej kupić.

15. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Szczerze mówiąc to u mnie też rzadko zagrody są na polach, chyba że event już tego wymaga, a zwierzęta głównie kupuję dopiero wtedy kiedy zgadula podpowie (cena już zazwyczaj wyższa, ale ostatni zakup żabek i tak się opłacił;))

16. -galonzia-

-galonzia- Zaawansowany

no ja juz nie ukoncze brak delfinow a nie sprzadaje

17. mahartka

mahartka Baron forum

ha :D zupełnie umknęły mi kolorowe słonie :) i brakuje mi do przed-przed-ostatniego totemu :)
    po południu się coś wymyśli :)

18. JJoanna

JJoanna Książę forum

Jaki dobry ten evencik - Dzień małp świątynnych - z tej radości się pochwalę z trzech zagród co były w 12 kolumnie wyszły mi Zebry jak to zobaczyłam to myślałam , że padnę taka zdziwiona byłam :):):):) i jeszcze na dokładkę z zagadkowych 6 sadzonek kolumna 11 wyszło drzewo Mahoniowiec . Normalnie radocha :inlove::inlove::inlove::inlove: A miałam ten event nie robić bo mi się wydawał taki sobie , a tu proszę taka niespodzianka , oby tak dalej :D:D:D:D

Ostatnie edytowanie: 19 lutego 2019
  19. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

Grateczki i oby takich miłych niespodzianek było wiecej:)
    Mnie z drzewek to nawet nie pamietam co bo zebrałam odruchowo i nie zerknełam:),za to zagrody zeberkowe odkryłam własnie przed chwilka i co prawda zeberek brak ale za to oniemiałam widząc kolorowe,śliczniutkie różowe anakondy:inlove::inlove::inlove:

20. Biedronka

Biedronka Zaawansowany

Finito.....:inlove::D;) tak się cieszę...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.