Opinie Dzień małp świątynnych

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 12 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Witajcie Farmerzy,

Jest Dzień Małp Świątynnych. Dlaczego? Bo guru Shim-Pans tak powiedział. Baw się dobrze na Bahamaramie, twórz totemy i wygrywaj egzotyczne nagrody. Nie przegap tego!

news.PNG

Środa 13.02.2019, godz. 14:00

Wtorek 19.02.2019, godz. 14:00

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

krasnoludek10 lubi to.
  2. abask

abask Fanatyk forum

Nie, no weźcie dajcie jeszcze event w pełni i na tych specjalnych poletkach. Bedzie fajnie :)

3. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam farmerskie duszki;)
    ciekawy ewent, zrobie co sie da, jak zwykle;)
    Pozdrawiam:)

abask, jeszcze GT i pelnia potrzebnexD

4. danusias23

danusias23 Książę forum

Dżemik wielkanocny na pnączu, mniam mniam

5. abask

abask Fanatyk forum

O, i jeszcze Renzo :)
    Nie chce mi się już dziubać tych eventów.

6. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

no chyba tylko ten dżem mnie przekona...

7. stawinoga

stawinoga Hrabia forum

8. McSnake

McSnake Czeladnik forum

Będzie chociaż BB podczas tego eventu ?

9. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

juz nie chcialam dokladac xD, bo juz by mulilo farme;)
    ale ewent na bahamce dobrze nam zrobi;), jakas zmiana:), i do Swiatyni tez czas zagladnac;)

10. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

hmm.. Robić czy nie? Hodowlane mi nigdy nie wychodzą. Przynajmniej te z odznakami...

robins71, aankaa_66 oraz magdusia668 lubią to.
  11. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

[​IMG] I tu także hamaczek 8) Dosyć mam powoli...

12. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

u mnie Baha stoi pusta, nie mam na nią pomysłu bo wszystko ogarniete, nawet misje. w zasadzie to ostatnio dałam na nią super pola i siałam cokolwiek, byle miec od niej spokój (eventy na normalnej tak mnie przeorały). w sumie to chętnie ją ruszę.

13. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Tylko poproszę BB do kompletu. Zrobiłam sobie zestawienie. Kolorusy z 1 i 2 poziomu nie stanowią problemu ale odznak mi wyszło 78 dla ssaków, 40 dla ryb,58 ptaki, 62 płazy i 40 stawonogi. Znaczy ponad 250 wsadów (liczę, że dodatkowa odznaka czasem wpadnie). 500 paszy spokojnie, zwierzaków do oazy też dość ale przy BB to by się jeszcze misje hodowlane podgoniło skuteczniej
    Naliczyłam 3 ulepszenia fabryki, trochę tajemniczości, SP,SN,SNZ, farmarki.
    Przyda się, częściowo do drugiego eventu. Szkoda, że czasy eventówki różne

14. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

u mnie na wyspie zwyczajowo stoją drzewa 12 godzinne i zbieram je wszystkie za jednym zamachem, więc to nie jest żadna praca, czasem - 41 zagród na plantacji, ale jakieś żółte foki z różowymi wielbłądami....
    drzewa i zwierzaki same się obsługują....

pewnie ogłoszenie będzie po czasie....

15. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Idę liczyć eventówkę....
    36000 na moje potrzeby

16. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

500 SP to sporo, no ale ten dżem... ja ostatnio jestem na etapie wyciskania wszystkiego, co daje % bonus do doświadczenia, bo po tylu latach na Farmie niewiele się do przodu posuwam ;)
    czyli mówiąc krótko gram w grę i w niewielkm stopniu korzystam z możliwości, jakie daje ehhh....

a gadów nie każą hodować? bo zawsze niedobór był :)

17. RWM41

RWM41 Ambasador forum

zrób sobie rozpiskę - to jest na zestaw totemów jakie ja planuję. U ciebie może być mniej SP, więcej eventówki
    W moim planie są dwie anakondy albinosy, które mam a odznak gadów nie potrzebuję

18. Reaperarms

Reaperarms Młodszy ekspert

O jeżu kolczasty, złapałam się za głowę - tyle eventów na raz, że nie wiem co skubać. Nagrody fajne, ale mam zbyt skromne zapasy SP żeby wszystko ogarnąć. Jeszcze do eventu ukręcę w młynie kilka sztuk, ale za florki nie będę kupować. Sknerus ze mnie :D Już widzę jak kolorowe zwierzaki wywiało z targu :D

robins71, anna0089 oraz magdusia668 lubią to.
  19. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Nie liczyłam ale sporo SP wraca-jest w nagrodach

robins71, anna0089 oraz magdusia668 lubią to.
  20. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Ogarnęłam wzrokiem pierwsze dwie tabelki,robić robię, ale jeszcze nie wiem co i jak :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.