Opinie Dzień Małp Świątynnych

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, May 15, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. md_m

md_m Naśladowca mistrzów

Gigantyczna awaria, która trwa już ponad godzinę. Wrrr >:(

duzy6666 likes this.
  2. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Mnie jako rekompensatę zadowolą floreny i to spora ich ilość, skoro my prawie za wszystko płacimy to niech BP tez nam zapłaci za czas stracony, nerwy :wuerg:

3. andrzejewskab1975

andrzejewskab1975 Naśladowca mistrzów

fajnie.. ciągle nic...

4. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Tiaaa... U Niemców jest aktualizacja ogłoszenia o konserwach (sprzed 20 min). Prace konserwacyjne potrwają dłużej, obecnie nie znają dokładnego czasu, ale spodziewają się, że jeszcze co najmniej godzinę...

5. duzy6666

duzy6666 Generał forum

eeeeeeeeeeee no to ja ten tego spadam stąd do reala;) i po co ja ewentówkę zielonymi kropelkami podlewałam wystarczyła by zwykła kupa:cry:

6. ANIUTKA1959

ANIUTKA1959 Forumowy żółtodziób

To ladnie ja wylosowalam przed 14 bonus plus jeden na 6 h

ania1713, fankaromka and dotikampo like this.
  7. AngelGina

AngelGina Generał forum

Chociaż masz posiane ;) ja nawet nie zdążyłam szpadelka w ziemię wbić :D a mogłoby coś już rosnąć :), zaraz muszę wyjść i nic sobie nie porobię, wrrr.... ale jestem dobrej myśli i oczywiście evencik robić będę, i oby udało się ukończyć, albo doczłapać do granicy jakiej zechcę :)

8. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Mogłem śmiało posadzić karnegię, to by jeszcze rosła, a tak melon na polach gnije drugą godzinę.

9. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

U mnie karnegia też gnije na polach....ehhhhhhhh

10. donatka69

donatka69 Mistrz forum

Przy każdym evencie awaria - jak siegam pamiecią, nie przypominam sobie, by kiedykolwiek była jakaś wtopa z wyprzedażami bądź mini eventami w których trzeba wydać realną kasę.
    Czy nie można zrobić mniej eventów ale dopracowanych ? Niezadowolony klient nie bedzie sięgal do kieszeni....:)

11. _Marchewa_

_Marchewa_ Zaawansowany

Właśnie zmarnowali mi Super nawóz, a do tego biała niewinność i kerstola, niech oddają!!

jaadao, gretag and duzy6666 like this.
  12. AngelGina

AngelGina Generał forum

Tak mi się wesoło zrobiło, bo ja mam na polach winogron :D, jak zgnije, to najwyżej będę wino pić ;) :D

13. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Gra leży, a ja dostałem dosłownie przed chwilką, newsletter od BP z zaproszeniem do wzięcia udziału w ewencie.
    Ich dział pocztowy chyba nie wie, że gra padła.
    xD:cry:xD

Last edited: May 16, 2018
  14. _Marchewa_

_Marchewa_ Zaawansowany

Ciekawi mnie czy BP jakoś wynagrodzi tak długa awarię czy tylko przedłuży event. Ale szkoda aktywnych bonusów, którym zabierają czas, powinni to jakoś zrekompensować

gretag likes this.
  15. malgorzata1960

malgorzata1960 Ekspert forum

A rośliny które można by było już zebrać się nie nadgoni >:(

gretag likes this.
  16. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

No to już przegięcie, cisną mi się już na usta niecenzuralne słowa >:(>:(>:(

magdusia668, leloszek373 and gretag like this.
  17. kropelka04

kropelka04 Generał forum

gretag likes this.
  18. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

Kilka postów nie wnoszących niczego do tematu eventu ani nie działającej gry usunęłam.
    Żadne słowa a tym bardziej niecenzuralne tu nie pomogą.

Nie mamy wpływu na szybkość naprawy awarii w grze ani też ile czasu ona potrwa.
    Pozostaje nam wszystkim cierpliwie czekać.

Mnie również gra nie działa i czekam tak samo jak Wy, awaria jest dość poważna skoro tyle to trwa.

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/prace-konserwacyjne.38652/page-2#post-1794001

AngelGina likes this.
  19. ross2

ross2 Komandor forum

Przeciez chyba wszyscy to wiedza ile sie gubi wszystkiego ( rzemioslo ,maszyny ,bonusy ,owoce i wszelkie zbiory) wiec nie ma co sobie strzepic jezykow i obijac warge o warge . Czekajmy az gra ruszy a wtedy sie okaze jakie rekompensaty nam dadza .

20. kropelka04

kropelka04 Generał forum

czyzbym byla czarownica:pxD, ale to naprawde nie jaaaaaa;) popsulam farme

kolobrzeg and ross2 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.