Opinie Dzień Małp Świątynnych

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 15 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. choxi

choxi Forumowy żółtodziób

oczywiscie event sie zaczyna i awaria - poprostu ekstra >:(

magdusia668 i bogusiania lubią to.
  2. AngelGina

AngelGina Generał forum

Ten event zaczynam bardzo kiepsko, nie dość, że nie miałam nic posianego na wypadajki (nie zauważyłam ogłoszenia o evencie i do dzisiaj miałam eventówkę do pochodni), to jeszcze nic nie rozsiałam z nowej roślinki, bo owca się buja na młocie pneumatycznym ;D a tak w nawiasie mówiąc mam teraz wsiany winogron :D ciekawe jak urodzajny on będzie ;)... a i jeszcze tajemniczości mam wystawione ;)

3. danusias23

danusias23 Książę forum

Hmm ostatnio dużo tych błedów i prac po rozpoczęciu eventu.... żądamy rekompensaty w postaci Królowej Karnawału (ale tej z zeszłego roku), tylko ona nas pocieszy8)

4. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

No i mój też ... eh :sleepy: Ciekawe jak nam to zrekompensują...:p

fankaromka, kropelka04 oraz ania1713 lubią to.
  5. puniak3

puniak3 Moguł forum

no i standart zaczynamy i zong orzą

bogusiania lubi to.
  6. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Ewentualnie powtórki w najbliższym czasie eventu z pochodniami xD

7. zielonygroszek83

zielonygroszek83 Baron forum

ech odpaliłam wszystkie ulepszacze, poleciałam na koło i wywaliło :cry: nic nie zebrałam, nic nie posadziłam, kiepsko oj kiepsko -.-

fankaromka lubi to.
  8. danusias23

danusias23 Książę forum

Albo tego ze skubaniem sera :p A jak co do czego to dostaniemy co najwyżej wzmacniacz PD rośliny akcji i kawałek różowego tortu xDxD:cry:

9. Megan

Megan Komandor forum

Zdążyłam zebrać, posiać eventówkę i co najważniejsze podlać wszystkim czym tylko można...to udało mi się, lecz na drugim polu nic, stoi puste.
    I jakby tego mało, bach w domu zabrali mi internet, oby dali za godzinkę, bo inaczej zostanie tylko telefon:)

10. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Ja już chyba nie chcę nic.... Kupon poszedł się bujać /1h- ostatni/, 100 % do stodoły , cudem wylosowane, coraz bliżej końca... Event goni event, koszyki gonią koszyki, promocje gonią promocje, jak w matrixie....
    120 poziom, ale coraz częściej myślę, że "co za dużo, to nie zdrowo"....:(

11. duzy6666

duzy6666 Generał forum

tak jest żądamy 8) i zwrotu mojego ostatniego kuponiku na kombajn ło matko jak ja się teraz urobie :wuerg: zaczęłam koty zbierać i nawet fajowe były ciekawe czy po przerwie też będą:(

julkalulka111 lubi to.
  12. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Aż odechciewa się grać :wuerg: gdybym nie grała tak długo to bym już grę zawiesiła,ale szkoda mi wydanej na kombajn kasy,ale jak tak dalej będą robić to trzeba będzie się z gra pożegnać>:(
    To jest tak jak za jednym razem nawalą eventów,a później się wszystko wali

13. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

A już myślałam, że koniec przerwy, bo czkawka mnie dopadła xD płonne nadzieje, że to któryś z graczy mnie wspomina i myśli czy już wiem że to koniec przerwy :cry:xD

14. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Za chwilę będziemy stratni rozsianie rośliny.

Anhedrea i duzy6666 lubią to.
  15. kalina-malina

kalina-malina Aktywny autor

chyba mają ciężką awarię , skoro tyle czasu nie mogą się z nią uporać

mamaiza69 i dotikampo lubią to.
  16. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Po co tyle eventów naraz? jeszcze jeden sie nie skończył a już drugi ma być, to nie dziwota, że wszystko pada :cry:

17. Krzych1975

Krzych1975 Okazjonalny autor

Przecież kasa musi się zgadzać więc event goni event 8)

Farmelka82 i fankaromka lubią to.
  18. karla170480

karla170480 Ambasador forum

mała przerwaxDxDxDMożesz umilić sobie czas oczekiwania oglądając krótki filmik.xDxDxD
    to powinno być gigantyczna awaria. Możesz umilić sobie czas oczekiwania oglądając seans filmowyxDxDxD

19. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Wątpię, czy przez te konserwy kasa im sie bedzie zgadzać >:( Za chwilę stracę cierpliwość i stąd wyjdę, ile można czekać i patrzeć na owcę na młocie ?

20. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Przy dobrych wiatrach w trakcie tej przerwy będziemy mogli zaliczyć całego Władcę PierścienixD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.