Opinie Dzień Małp Świątynnych

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 15 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

A ja jakoś tym razem źle wyliczyłam i muszę dosiać badyl. :eek:No i czekam nieustannie na tiary. Habanero rośnie mi jeszcze 4 godzinyo_Oo_O:p

pretorianka, yen10 oraz niebo016 lubią to.
  2. niebo016

niebo016 Generał forum

:inlove:W końcu koniec eventu:inlove:. Kwiatka Lei nie wysiewam, :) tiar mam 6 na plusie:). Na wolne pola dostawię kokosy, banany, mango, mate i pitaje :pi od jutra leżę do góry brzuchem z drinkiem z palemką :music::music::music:

MOD_Zgredek*, 0olimpia0 oraz olgs3 lubią to.
  3. gieniasprzet

gieniasprzet Analityk forum

Ogłaszam że też wreszcie koniec ale ciągnący się evencior . Teraz po zakończeniu to po 30 tiar leci z poletka.

niebo016 i bogusiania lubią to.
  4. yen10

yen10 Naśladowca mistrzów

Skończyłam!
    Najlepszy przykład na to, ze nie trzeba marudzić i narzekać jak słabo lecą wypadajki :)

5. ruda120

ruda120 Ekspert forum

jeszcze 3 tys badyla i koniec - nawet tiary poleciały ... no szok

patrish1979, pretorianka oraz niebo016 lubią to.
  6. niebo016

niebo016 Generał forum

Tak się wczoraj cieszyłam że skończyłam event :music:i już nie potrzebuję tiar, że zapomniałam ustawić figurki na pnącze :pxDxDxDxD

tigre, pretorianka oraz MOD_Zgredek* lubią to.
  7. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Ja uważam, że to całkiem miły event. Można spokojnie, bez pośpiechu na części pól siać eventówkę, na reszcie trzymać drzewa i zagrody. Luzik.

8. bari06

bari06 Półbóstwo forum

No i wreszcie koniec ewentu u mnie :inlove: :D , strasznie mozolna była ta zbieranina tiar i sznurków można teraz troszkę odpocząć;).

9. .annamaria79.

.annamaria79. Forumowy żółtodziób

karnegia olbrzymia? co to jest??

niebo016 lubi to.
  10. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Skończyłam wreszcie dziś w nocy:D bo akurat się obudziłam :p Teraz to tiary lecą aż miłoxD

kalinamala i niebo016 lubią to.
  11. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Roślina. Piąta roślina w piątej komnacie świątyni małp.

12. Luna11.11

Luna11.11 Aktywny autor

czy można zrobić jakoś ten 3 filar ???

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

andzia0393 post usunęłam, zamieściłaś już swoją prośbę w odpowiednim wątku, ten służy do rozmów o evencie.

14. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Ło matulu- u mnie w pasku już drugi dzień stoją- całkiem zapomniałam o pnączu :)

15. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Na każdej scenie mamy wybór z 3 totemów ale wykonać możemy tylko 2 z nich.

niebo016 lubi to.
  16. jajo25

jajo25 Czeladnik forum

Ja dla odmiany zaczynam event dopiero :D udało mi się uzbierać bananów, żeby odblokować papirus... nie miałam też mango, żeby odblokować papirus. tak więc walczyłam dzielnie i uzbierałam prawie 70 bananów w czasie tego eventu :D i mogę zacząć zabawę, chociaż i tak nie skończę w całości bo czegoś tam po drodze brakuje, ale jest satysfakcja :D

kalinamala i hlnrys lubią to.
  17. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

andzia0393 Twój kolejny post tutaj nie w temacie wątku usunęłam.

18. dirkpitt

dirkpitt Forum Pro

na farmie kwiatki wianki , farma nie daje rady .Może za wczorajszą przerwę coś dołożą , chociaż godzinkę ??

kadriaaa lubi to.
  19. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Przecież dołożyli:) Nawet 2 godzinki a nie jedną. Event kończy się dziś o 18 a nie o 16 (patrz ogłoszenia).
    Farma śmiga mi normalnie. Trochę przymula po zbiorze pnącza z ręki, ale wtedy wystarczy odświeżyć i jest OK.

kalinamala lubi to.
  20. Luna11.11

Luna11.11 Aktywny autor

dziękuję

kalinamala lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.