Opinie Dzień Małp Świątynnych

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 15 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Brakuje 75 tiar i 36 sznurków.
    Czasu jeszcze trochę jest więc powinno się udać;)

gretag, ania1713 oraz eumina77 lubią to.
  2. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Jeszcze 52 tiary..:sleepy: Coś wyleci jak zbiorę bambus, ale miałam nadzieję, że dziś skończę. No cóż, pozostaje tylko czekać

gretag lubi to.
  3. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

Masakra jaki to do [...] umęczony event:eek: [...] nagrody a walki z nimi co nie miara:cry:o_O:eek: Nigdy nie miałam problemów z eventami ale ten to jakaś porażka... Mam jeszcze 3 ostatnie kroki do pnącza:p ale generanie to straszne nagrody i okropny event:mad::eek::( brrrrrrrrr zrobie ale dla mnie lipa totalna:mad::mad::mad::mad:

Bardzo proszę o uprzejmy ton wypowiedzi

MOD_Elena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 25 maja 2018
  4. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Jeszcze 2 wypadajki tiary i włączę młyn żeby ukręcić brakującą jedną tiarę z kwiatów. Zobaczymy czy wypadną z marakuji

5. tigre

tigre Fanatyk forum

ja nawet nie wiem ile jeszcze tych tiar brakuje - sznurki jakoś same powypadały z drzew po bokach i menacoś tam- za to przed chwila z polanki ananasa 5 sztuk.....a z całej tej samej długorosnacago czegoś tam.....prawie tyle samo....nie kumam tej "losowości"

gretag, ania1713 oraz olgs3 lubią to.
  6. JJoanna

JJoanna Książę forum

Do ukończenia zadania brakuje mi jeszcze 9 tiar , myślałam , że ukończę dzisiaj to zadanie a tu cóż będę musiała poczekać do jutra wieczora aby ukończyć to zadanie . No còż trudno się mówi - jak zwykle trzeba dłużej czekać xD

gretag lubi to.
  7. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Jeszcze 48 tiar i 18 sznurków i będzie po evencie :p

gretag lubi to.
  8. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Wypadły 3 tiary i koniec wreszcie :)

9. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

hejka. u mnie jeszcze 27 tiar do ukręcenia. makabra. z karnegi lecą słabo no ale coś trzeba siać. zostało jeszcze trochę czasu to może co wyskoczy. najważniejsze, że lwy i ślimaki już na polach. pozdrawiam

gretag, Dybilas4 oraz dotikampo lubią to.
  10. adikab

adikab Ekspert forum

3 tiary i 4 grilandy jeszcze i będzie finisz :)

gretag i dotikampo lubią to.
  11. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Te tiary to super losowość.
    Z deszczowego lasu z karnegii ( 24 H ) wypadło wcześniej 5 tiar, a z bromelii ( 2.50 H ) wypadły 3 tiary.

Zostało do pozbierania ostatnie 75 tiar i będzie wymęczony koniec.

gretag, picantinio2012 oraz dotikampo lubią to.
  12. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Event zmęczyłam, przede wszystkim dzięki sąsiadom bo tiary leciały jak krew z nosa. Nigdy więcej takich nudnych eventów. Powodzenia poszukującym tiary, oby zaczęły leciec lepiej.

13. frixi77

frixi77 Ambasador forum

ło matko widze ze nie tylko ja mecze te tiary ... masakra :( do konca eventy 3 kamienie oczywiscie brakuje tiar ...ale jestem optymistka i wierze ze moze jutro to skoncze :p hehe

14. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

u mnie więcej z helikoni tiar wypadło niż z kornegiio_O:mad: co praktycznie druga rośnie niemal 2x dłużej:wuerg::( Umęczony jest ten event... skończę na pewno:sleepy: ale uchetana jestem po pachy:oops::oops::oops: nuda i ślimaczenie masakryczne tylko:wuerg::eek::(

15. leloszek373

leloszek373 Hrabia forum

faktycznie ciągnie się jak flaki z olejem,całe szczęście,że brak mi tylko 50 sznurków i koniec:wuerg::(

16. [Wiewiór]

[Wiewiór] Czeladnik forum

Wczoraj wieczorem z trzech pól na Bahamaramie wypadła mi tylko jedna tiara a dziś rano ani jedna. Co się dzieje? Jeszcze tak nie było.Zaczyna mnie to złościć.

gretag, -agax3- oraz juras lubią to.
  17. madzik00

madzik00 Okazjonalny autor

Masakra z helikoni właśnie dostałam aż 4 sztuki.

gretag, -agax3- oraz juras lubią to.
  18. juras

juras Weteran forum

To zwyczajny skok na kasę, stara świecka tradycja; kto kupi koszyk z tiarami, ma sprawę załatwionąxD:cry:
    BP jeszcze nie wie, że to za moment odniesie przeciwny skutek.;)

19. problem0

problem0 Czeladnik forum

ja [ciach] z 3 pól po nocy 3 tiary >:(>:(>:( a mam 4 zadania do wykonania. Ale tego ich koszyka [ciach] nie kupię

Wulgaryzmy usunęłam, tym razem upominam słownie i proszę o stosowny dobór słów,

SMOD_Atena

20. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

jeszcze 10 tiar(wypadajek) i koniec :D za 4,40 zbiór imbiru i mam nadzieję, że wylecą :D a jak nie to nie. Wystawię drzewa i zagrody... a brakujące sztuki doślą sąsiedzi.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.