Opinie Dzień Małp Świątynnych

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 15 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

jeszcze 29 tiar do końca, nerwa już mam ostrego, jeszcze rano jakoś leciały, ale teraz to porażka
    pewnie zaczną lecieć jak skończę i jak tu powiedzieć coś dobrego na temat tych no... info-hydraulików

2. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

3. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Roślinka wysiana i teraz czas na wypadajki. Do końca brakuje mi 110 tiar i 135 sznurków. Jutro odpalę pakiet przeprosinowy i wpadnie po 25 sztuk sznurków i tiar a reszta się uzbiera do końca eventu.

4. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Jeszcze po 75 sztuk obu wypadajek i skończę ten nudny event.
    Pospieszyłam się - jeszcze po 150 sztuk :(
    Masakra :(

Ostatnie edytowanie: 23 maja 2018
    Odilia i gretag lubią to.
  5. toledo82

toledo82 Czeladnik forum

Wypadajki w ogóle nie lecą . Z całej bahamaramy - 4 sztuki. CZTERY.

6. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Wydaje mi się, że zaczęli dawać wypadajki losowo! Jednemu dadzą, a 1000 nie!
    Mnie trochę dają ale mam za mało roślinki żeby podziałać w młynie;)

7. abc2016

event trwa 13 pełnych dób, do skończenia potrzebne jest 450 sznurków i 400 tiar to wychodzi 35 sznurków i 31 tiar na dobę
    nie napisałeś/aś z czego te 4 wypadajki wyleciały, mogę się tylko domyślać że z eventówki, którą osoby normalnie chodzące do pracy mogą zasiać najwyżej trzy razy w ciągu doby, to by wyszło 12 tiar..... a gdzie brakujące do średniej 19 tiar? normalnie od sąsiadów się dostaje 7 wypadajek dziennie
    sznurki moim zdaniem nie są większym problemem - na noc zamiast roślin stawiamy np. żółte foki na wszystkich polach (można upchnąć 112 zagród) i to powinno dać ok. 100 sznurków, więc 4-5 nocy i sprawa sznurków załatwiona
    z tiarami jest gorzej, bo eventowkę trzeba wysiać, a nawet gdyby siać kolczoch czy karnegię to wypada z tych roślin średnio 24 tiary z 374 małych pól (dane z mojej farmy co nie znaczy, że na każdej farmie tyle będzie)
    wyjścia innego nie ma (jeżeli nie chcemy podganiać SN), to siać eventówke dwa razy w dzień, na noc 4-5 razy zwierzaki a na pozostałe noce kolczoch (z maską tiki, wodą i nawozem rośnie 8:39)
    i koniecznie trzeba poprosić sąsiadów o tiary :)

8. Odilia

Odilia Zaawansowany

To nie wypadajki a wyrywajki :) czego ja już im nie sieje na tej baśce to głowa mała :) wyłuskać się z pola więcej niż 4 nie dadzą skubańce:p

9. abc2016

ja też już przerobiłam spory wachlarz roślin tropikalnych, ale najlepszy jest kolczoch i karnegia (z tych co testowałam), a do tego kolczoch szybciej rośnie.... z tych krócej rosnących u mnie sprawdził się bambus

ania1713, Anhedrea oraz Odilia lubią to.
  10. pasazer57

pasazer57 Forumowy żółtodziób

skad wziac totem tiki

11. -senait-

-senait- Hrabia forum

można kupić na targu w dziale produkty

12. Martulutek

Martulutek Młodszy ekspert

Hej mam takie pytanko. Jeśli w kroku 8 otworzyłam zakładkę 1 i 3 czyli drewno tekowe i alabaster, czy zdobędę wszystkie iteamy na pnącze? Już nie mogę cofnąć :(

13. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Witam, itemy na pnącze zdobywasz za wykonanie zadań (pasek po lewej stronie), natomiast budując totem zdobywasz dodatkowe itemy, które możesz postawic w ogrodzie ozdobnym lub na wyspie skarbów.

Martulutek lubi to.
  14. danusias23

danusias23 Książę forum

U mnie dziś z melona na małych polach średnio 15 tiar. Także może każdy u siebie musi znaleźć "swoją" roślinę ? ;)

15. ifff_78

ifff_78 Zaawansowany

to nieźle, właśnie zebrałam melony z całego lasu tropikalnego na małych polach to wypadło dosłownie 4 tiary

Odilia i donafran lubią to.
  16. abc2016

uuuffff skończyłam nierówną walkę z tiarami ;)
    pnącze gotowe do odpalenia
    dziękuję Sąsiadom i Znajomym za prezenty :) bez Was by się to nie udało :inlove:
    a wszystkim życzę cierpliwości i dużo szczęścia wypadajkowego ;)

17. dorciasand

dorciasand Czeladnik forum

nie jesteście sami....to event dla bogaczy,eh...:(

18. magda2007

magda2007 Książę forum

No to super Ci poleciały .Mi z melona, z lasu 10 wypadajek, plantacja 5, wodospady 9.

19. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Dlaczego "dla bogaczy"...?!
    Raczej dla anielsko cierpliwych xD
    Taka sobie nudna wojna trzydziestoletnia.
    A byłby dla bogaczy, gdyby udostępnili wypadajki luzem do kupienia.
    Wypadajki są jak widzę tylko w koszyczkach, trzeba nie tylko być bogaczem, [ciach] żeby w coś takiego inwestować.

Post edytowałam. Uszczypliwą uwagę usunęłam.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 maja 2018
  20. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Kolczoch i karnegia /ta druga na dużych ,podlana SP/ wysiane na noc dały ... 4 tiary. Może do konca eventu doczłapię jakoś do zagrody z lwami. Oddziela mnie od niej zaledwie 35 tiar. Tyłek podpiera mi przecież te 5 kwiatowych, przypadkowo już ukręconych . Czyli ? ... nie jest źle ! Wracam na hamak. Ale fakt ! Nudno, choć spokojnie. W koncu chciałam ... event dla leniuchów.

Azile lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.