Opinie Dzień Małp Świątynnych

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 15 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Albo kupić produkt na targu.
    Cena u mnie - 70.000 SG

2. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Dziękuję. Ja jeszcze męczę kwiat ale za dwie godziny będę miał zbiór z plusem od Franka. Może mi się uda dzisiaj skończyć sianie

abc2016 i hlnrys lubią to.
  3. niebo016

niebo016 Generał forum

Za pół godziny, jak zbiorę eventówkę to robię na jednym polu eksperyment z karnegią i super nawozem- zobaczymy ile tiar wypadnie8)bo utknęłam na zadaniach w których muszę dać po 7 tiar z kwiatów:sleepy: czyli potrzebuję aż 70 tiar, zobaczymy co z tego wyniknie.......8)

leloszek373 lubi to.
  4. RWM41

RWM41 Ambasador forum

z pola karnegii - duże pola 13 tiar

niebo016 i -norbijas- lubią to.
  5. wooolf1

wooolf1 Naśladowca mistrzów

Tia......z tymi tiarami,to jedna wielka porazka:eek::cry:

Już teraz jasne,czemu ten event tak długo trwa;) i pewności nie ma,czy starczy czasu na zebranie wypadalców:oops:

6. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Arytmetyka mówi, że szybciej uzbieram tiary niż wysieję eventówkęxD Chyba trzeba ją siać na noc, inaczej śmierć mnie zagryziexDOczywiście bonus żaden nie wpadł. SN nie używałam i nie planuję używać.
    Brakuje 213 tiar. Liczę, że co najmniej 40/dobę uzbieram łącznie z prezentami. Czyli powinnam się z nimi wyrobić do niedzieli.
    Sznurek zdaje się mam już w nadmiarze. Ładnie leci z warsztatów i zagród na wodospadach.

Odilia i bacowa70 lubią to.
  7. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Właśnie miałam pytać czy sprawdzaliście z czego lepiej lecą sznurki - z drzew czy zagród.:)
    Rośliny już mi niewiele brakuje i mam ją tylko na 1 łące, bo trafił mi się bonus +1, ale tiar brakuje jeszcze 204 i 254 sznurka.
    W Lesie wystawiłam drzewka 20 godz. a na Wodospadach xxl - zobaczę ile z tego będzie wypadajek.

dotikampo lubi to.
  8. amber♥

amber♥ Komandor forum

Mnie to jakaś pomroczność jasna dopadła :pxDxD..liczyłam ile czego potrzeba i wyszło mi o tak mało to szybko skończę ..a tu zonk brakuje mi wszystkiego łącznie ze sznurkiem ( prędzej pisałam że już mam komplet )...chyba gdzieś po 1 totemie policzyłam - no masakra :)..jeszcze się pomyliłam i zamiast wybrać totem ze ślimakami wybrałam z jakiem :oops:..obecnie stoję na 7 scenie 1 totem zrobiony - czyli do końca 3 totemy mi zostały . Event długi więc spokojnie można go zrobić (mimo że ciągnie się jak flaki z olejem), ale nie wiem czy coś mi nie przeszkodzi ??.. w sumie to nic itemy będą na pamiątkę :)
    powodzenia i wypadalców :)

9. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

Ja mam 70 sztuk zagród Koali ( nie z przypadku bo akurat potrzebuje :) ) wiec na 70 zagród które mam wylatuje mi 45-50 sznurków i takich zbiorów 3 na dobę

10. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Jeszcze 5 zasiewów badyla. Tylko z wypadajkami słabo lecą po kilka sztuk nie wiem czy uda mi się tyle zebrać co potrzeba, Kurek przykręcili na maksa żeby z 2 łąk badyla tylko 7 wypadajek wypadło.

11. evitka40

evitka40 Młodszy ekspert

Mnie wciąż brakuje wypadalców... Gram już długo, mam 104 poziom, nie przypominam sobie takiego eventu, w którym z dobrze zasianych pól wypadałyby 2 wypadajki :( Raczej eventu nie skończę.

Odilia lubi to.
  12. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

myślę, że z XXL nie leci tak jak zwykle, bo za krótko rośnie. Potrzebne długorosnące czyli bardzo proste.:)

Odilia lubi to.
  13. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Jeszcze troszkę, jeszcze troszkę i będzie koniec

Odilia i Anhedrea lubią to.
  14. RWM41

RWM41 Ambasador forum

takie troszkę, że mam taki widok od wczoraj, a i jutro mnie powita.....Wiadomo czemu

-Gargamel- i hlnrys lubią to.
  15. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Z zagród/warsztatów zbieranych 2 razy na dobę wypadalność sznurka jest chyba wyższa niż 80%.

abc2016 i bacowa70 lubią to.
  16. poziomkowaMarjola

poziomkowaMarjola Aktywny autor

Z 11 drzew 17 godz 1 wypadajka, koszyka nie kupię, dałam zagrody i warsztaty ale tych też marnie.

Odilia lubi to.
  17. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dzięki, to dobra wiadomość, bo szybko można sznurek zdobyć.:)
    Masz same żółte postawione?

Przetestuję i zobaczę ile leci z xxl, bo jednak wolałabym je częściej zbierać (owoce :)), a czasu jeszcze trochę jest - dokładnie 215 godzin.
    Sprawdzę ile poleci z 20 godz. drzew i jak będzie słabo to zamienię na zagrody. Dzięki:)

-Gargamel- i dotikampo lubią to.
  18. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Trzeba mieć nadzieję, że się skończy! Pewnie jutro też będę miała taki widokxDxDxDxD

Odilia lubi to.
  19. maliniakk

maliniakk Koneser forum

W menażerii mam żyrafy i pomarańczowe wielbłądy (zagrody 16-godzinne, z wodą prawie 12 godz) i zawsze dają 8 sznurków przy zbiorze, czyli 100% wypadalność.

dotikampo lubi to.
  20. ruda120

ruda120 Ekspert forum

dylemat mam - brać lwy i ślimaki czy lwy i jaki?

Odilia lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.