Opinie Dzień Małp Świątynnych

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 15 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MargolciowyRaj

MargolciowyRaj Zaawansowany

Podobno, kto rano wstaje - temu Pan Bóg daje... Rano popracowałam na wyspie, zebrałam owocki z drzewek i uprzątnęłam zagrody. No i nie wiem po co, bo straciłam wypadajki, które teraz by wyleciały...

2. szamante

szamante Generał forum

ależ jestem zniesmaczona...jak rzadko piszę na forum ,tak dzisiaj szlag mnie trafia!!!a na co dzień jestem taka spokojna.normalna żenada i dno!!!!blebleble

3. abask

abask Fanatyk forum

Ja eventu na Baha nie robię bo mi się nie chce. Neonowych zagród tez nie bo cos podnieśli wysokość wkładów. Na dodatek neonowych nigdy nie wystawiam bo mi się nie podobają.

.-Kamilka-. i aankaa_66 lubią to.
  4. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Podobno.. U mnie się nie sprawdza. Kto rano wstaje, ten chodzi potem zły cały dzień. U mnie taka opcja wygrywa. Też ogarnęłam farmę i wyspę przed reanimacją eventów. xD Zacznę z jednodniowym poślizgiem i tyle.-.- Wieczorkiem poklonuję zwierzaki no i zajrzę teraz do ofert na G &T. Ponoć objawiło się tam drzewko widmo.:p Obaczę ile nerek za to cudo wołają ...8)

MargolciowyRaj lubi to.
  5. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Witam wszystkich. :)

Event robię - powoli i nie wiem, czy uda mi się wykonać go do końca, bo czasu wolnego mam coraz mniej. :) Wypadajki lecą dość ospale. Póki co mam 68 tiar i 57 sztuk sznurka - ale jakoś się tym nie przejmuję. Przerwa w grze wywołana błędem krytycznym najwyraźniej znowu mnie rozleniwiła. :D Ale przy okazji choć przez chwilę ogarnęła mnie nostalgia - gra w końcu przypominała tę sprzed kilku lat: zegar pokazywał, że nie dzieje się absolutnie nic, a event(y) pojawił(y) się w sumie znienacka. xD
    Eventówka rozsiana, czekam na pierwszy zbiór - ale trochę to potrwa, bo zapomniałam nawet odpalić dopalacze wzmacniające działanie SN. :)

6. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Kurczę jak bym stracił tyle dobra co poniektórzy podczas awarii i dali mi by to co dostałem teraz jako rekompensata to bym śmiało brał rekompensatę za pakiet premium. Chociaż go nie mam to jednak istniał on u mnie przez jakieś 10 minut i znikł. Może to był błąd, że go nie wziąłem i było brać :p

Tralanetka i Odilia lubią to.
  7. yen10

yen10 Naśladowca mistrzów

Mam 35 sznurków z kilku słoni. Zasiałam 15szt eventówki, wracam na pola a tu kolejne 5 do zasiania :p

8. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Uwierz, że to był błąd. 8)xD Z rozpędu wzięłam oba. :cry:xD Pomocnicy na 72 h są i chodzą aż furczy. Jednak, jak dają trzeba brać, a jak biją - uciekać :cry:xD Jak mi odbiorą, to trudno. Nie mam premium :cry: Na pewno wszystkim z opcją premium nadpiszą tę rekompensatę dodatkową. Trzeba tylko trochę cierpliwości.

9. melania600

melania600 Forumowy żółtodziób

takich przypadków z 2 rekompensatami dla kont ,które nie miały premium było znacznie więcej ; to może BP powinno dać dwie rekompensaty wszystkim graczom , a konta premium nagrodzić dodatkowo ....... taaaa...... mi się pomyślało i sama nie wierzę w to , co napisałam

heiliheili i Tralanetka lubią to.
  10. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

no to super, bo ja mam premium i miał być drugi pakiet przeprosinowy a dostałam jeden tylko
    napisałam do PT ciekawe co i kiedy odpowiedzą

agi31 i empatyczna lubią to.
  11. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

ja mam podobna sytuacje ;)

empatyczna lubi to.
  12. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

nie tylko Ty tak masz ja nie piszę .poczekam jeszcze

13. rysio

rysio Półbóstwo forum

Wypadajki omijaja mnie wielkim lukiem. Z karnegii olbrzymiej (nominalnie 24 h) z 436 pol 1x1 "az" 12 szt. Z 8 zagrod sznurkow "zero".
    A rekompensata tez do bani:
    -utracono kombajn 24 h (za zywa gotowke!), cmj+ babeczke pinkie pie; 15xSN, kerststol, biala niewinnosc .
    Moim zdaniem rekompensata niewspolmiernie niska

14. mjs17

a Wy ile macie rośliny eventowej do zasiania bo ja mam tylko 4 sztuki kwiata

15. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

Ja miałam 15 sztuk

16. ankak106

ankak106 Komandor forum

Ja miałam 5 szt

17. szamante

szamante Generał forum

no rzeczywiście ,dodatkowa rekompensata ...urywa wręcz ,udowadniają jak mają nas gdzieś...żenada,wstydu nie mają...przecież każdy mniej czy więcej wkłada w tą grę realny pieniądz.a przepraszają nas ochłapem i traktują jak żebraka!niesmak!

Ostatnie edytowanie: 18 maja 2018
  18. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

No to się zezłościłam. Nie dość, że leżakowanie mi skrócili to jeszcze nic nie napisali i rano wszystko z wyspy zebrałam>:(

IRENOWO lubi to.
  19. zielonygroszek83

zielonygroszek83 Baron forum

przykro mi :( niemniej za błędy nie ja jestem odpowiedzialna, mam nadzieję, że Wam to wynagrodzą :)

20. mjs17

tak wynagrodzą przecież to jest śmiech

użytkownicy premium otrzymają:
    - Zdrowy przysmak 1 szt
    - wzmacniacz PD rośliny akcji 1 szt
    - Kwiat Lei 125 szt
    - Sznurek 25 szt
    - Tiara 25 szt
    - Ekskluzywne perfumy 400 szt
    - Kłódka miłości 30 szt

i nie dosyć ze połowa graczy nie dostała pierwszego pakietu to pewnie teraz kolejna połowa nie otrzyma następnego

ja w każdym razie nie dostałem ani jednego

Azile lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.