Opinie Dzień Małp Świątynnych

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 15 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

i na więcej nie ma chyba co liczyć szkoda gadać :)

i jeszcze jako premium mam tylko 5 stuk rośliny eventowej... ogólnie odpuszczam na jakiś czas grę

2. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

W nevsach jest pakiet ale na forum nie ma informacji, o tym kiedy będą i co będą zawierały. Po za tym mam premium i dostałam tylko jeden pakiet, więc coś tu nie tak.

3. Jarolnikk

Jarolnikk Aktywny autor

Ale z jakich drzew?

4. małgoos

małgoos Wszystkowiedząca wyrocznia

moze dopisza jeszcze

Dybilas4 lubi to.
  5. eumina77

eumina77 Okazjonalny autor

Obłęd:wuerg: Słabo mi się zrobiło jak zobaczyłam kuponik na 1i 3h :wuerg: To na pewno jest ta rekompensata ? Nic nie robię nie sieje muszę to przetrawić iść na zakupy ... to mi dobrze zrobi. Jakbym w twarz dostała aż mnie obróciło :wuerg:

6. Anormalia

Anormalia Stały bywalec

Czy można użyć różnych, barwnych, niekoniecznie ładnych słów w wielu kwiecistych kompozycjach? Powinna być taka możliwość. Na przykład kiedy gracz ogląda swoją "rekompensatę".

7. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Pomijam ten pakiecik rekompensacyjny ...bo już gracze się wypowiedzieli..i szkoda mojej klawiatury na słowa które cisną się pod palce. Chcę tyko otrzymać z powrotem moje wypadalce z przed awarii!!!!!! Gdzie one są ?????

Azile i patrish1979 lubią to.
  8. Yo!Asia

Yo!Asia Czeladnik forum

Też zastanawiam się skąd go wziąć....

9. małgoos

Jest to warsztat naa bahamce

10. Goska2255

Goska2255 Czeladnik forum

o ale niespodzianka a gdzie zapowiedź że rozpoczynają się ewenty? normalnie szok, brak słów bo te co cisną się na klawiaturę są bardzo niecenzuralne. Pozdrowienia i dożo samozaparcia dla wytrwałych. Pierwszy raz od 2010 roku mam zamiar powiedzieć basta / koniec. Uwielbiam niespodzianki ale to przerosło moje wyobrażenie. Dzień Małp - normalnie czuję się jak ta małpa

11. Ranczo52

Ranczo52 Młodszy ekspert

Straciłam kupon na 48 h. Rekompensata żenada

12. danusias23

danusias23 Książę forum

Jesli dasz radę ukręcić je w młynie to.... tak ;)

13. szamante

szamante Generał forum

ja pytam po raz wtóry ,gdzie są moje hodowlańce sprzed awarii???lub 264 paszy???o kłódkach nie wspomnę!!!/same straty ,gra dalej nie działa prawidłowo.nikt na ww temat nie raczy nas informować,(olewka zupełna)pakiet to zupełny brak szacunku dla graczy.tym bardziej,że nam proponują różne pakiety za ciężkie realne pieniądze,a dali ochłap,normalnie żałość.dlatego zrezygnowałam już z premium(pakietu nie otrzymałam),nie będę płacić komuś kto mnie nie szanuje!!!!a ewenty z nienacka to już dno zupełne!!!grać się odechciewa!!!

Azile, jamarkus oraz olgs3 lubią to.
  14. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Odpalilam kupon na 24h a co dostalam a gdzie bonus plus jeden do stodoly ta rekompensata to istny bubel

Odilia i MargolciowyRaj lubią to.
  15. kasia_79

kasia_79 Młodszy ekspert

16. małgoos

17. abask

abask Fanatyk forum

hHahaha... To się uśmiałam :) Życia nie wystarczy na wykorzystanie tej rekompensaty. Zostawię wnukom w spadku :)

18. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Wiem że nie w temacie, ale może ktoś założy wątek dynamiczny G&T bo ja nie potrafię a nie ma.
    Ewant oczywiście robię.

picantinio2012 lubi to.
  19. memlak

memlak Wyjątkowy talent

zamuczałem na widok tych kuponików xD

Odilia i jamarkus lubią to.
  20. #Mody#

#Mody# Forumowy żółtodziób

Super dostałam 15 sztuk kwiatu lei ale z jowellany z 530 pól nie wyleciał ani jeden sznurek i ani jedna tiara

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.