Opinie Dzień Małp Świątynnych

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, May 15, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. EfciaH

EfciaH Czeladnik forum

Ale gdzie ta roslina specjalna?

Jezeli eventow nie ma to napiszcie na stronie z poradnikiem zeby nie szukac

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    Post z samym cytatem usunęłam,

SMOD_Atena.

2. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Olga...doskonale przeciez wiesz ze, w kazdej internetowej gierce osoby kupujace roznorodne pakiety premium czy tez wszelakie abonamenty sa lepiej traktowani przez wlasciciela gry porzez wszelakie bonusy zawarte w takim pakiecie....a po drugie wiekszosc tych osob to najwierniejsi gracze wydajacy regularnie spore pieniazki

antonina-farmerska likes this.
  3. myszekmiki

myszekmiki Czeladnik forum

coraz gorzej można by na spokojnie robić ale tu chyba chodzi żeby łączyć eventy i zamieniać grę tak jak ktoś napisał w wyścig szczurów kupowanie za kasę mnie nie interesuje , farma co chwilę musi być burzona i od nowa a kombajnów coraz mniej w eventach chcesz sobie ułatwić to kup co chwile pakiety

.-Kamilka-. likes this.
  4. abask

abask Fanatyk forum

No i nareszcie odsapniemy :)

5. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Oj niestety takie info byś musiała wrzucać co 2 post ale i to pewnie nie każdy by zobaczył, jak widzisz łatwiej jest wejść nic nie przeczytać tylko od razu krzyczeć o brak eventu, właśnie w takich wypadkach widać jak wiele graczy nie czyta tylko wchodzi, pisze i czeka na odp tylko niego/niej a później zdziwienie ze odpowiedz pada nie zbyt miła itp ale jakby na to wszystko nie patrzeć to każda cierpliwość ma granice i Mod jest też tylko człowiekiem a pisanie w koło tego samego co jak i kiedy to juz zaczyna być irytujące

6. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

ale jaki to konkret - kilka dni to może byc zarówno dwa dni (a licząc po hebrajsku wczoraj i dziś) albo 9 dni,
    firma ma nas graczy w nosie, bo modzi to tylko tłumaczą mniej lub bardziej dokładnie informacje z firmy

masz rację, wszyscy są równi i powinni być równo traktowani niezależnie od tego czy i ile płacą za tą grę, a już w 100procentach każdy gracz ma prawo do rzetelnej i konkretnej informacji co się dzieje w grze

7. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Na przywracanie gry do stanu sprzed "padu" to już chyba trochę za późno. Trzeba było to zrobić od razu, wstrzymać eventy, przyjrzeć się problemom i pomyśleć co dalej - w tym ustalić rekompensatę za ew. straty wynikające ze skasowania części działań graczy. Z jakiegoś powodu tego nie zrobiono, pewnie uzasadnionego, nie wiem, nie siedzę w tym, ale sądzę że każda firma tego typu ma ustalony sposób postępowania w przypadku awarii. Tak zupełnie na gorąco to się to nie dzieje. Nie wiem co będzie rekompensatą, ale te ostatnie były całkiem adekwatne do strat. Ja straciłam jakieś bonusy, PD/TPD z jednego zbioru itemów i pnącza. Gracze z premium stracą odpowiednio więcej - z każdym ok. 12-godzinnym cyklem. Do tego dochodzą straty np z tyt. braku możliwości hodowli zwierzaków do eventu itp. itd.
    Póki co zakładam, że BP to ogarnie, szczególnie ostatnio nabrali wprawyxD I dobrze, bo prawdziwe "pady" dopiero przed nami...

8. myszekmiki

myszekmiki Czeladnik forum

prawda mój zięć kiedyś grał i korzystał z pakietów ale zrezygnował bo jak by nie kupowal to żadnego evntu by nie skończył ale nagrody z kola czy eventu były lepsze

9. -norbijas-

no wlasnie nie sa traktowani....Ty sobie mozesz siac marchewke czy inna salate,,,,a ja i wielu innych nie....

10. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Hej, nie mogę wejść na farmę,całe szczęście ,że mogłam się dziś zalogować na forum.W związku z tym nie czuję się równo traktowana jak inni gracze,choćby dlatego ,że nie zbiorę 120 zagród kameleonów, drzew ,nie ukręcę paszy.Pomijam ciągle logowanie z którego byłam dumna chyba coś ponad 540 dni.:cry:
    Ale liczę ,że BP naprawi błędy i farma powróci do mnie po tej nieprzewidzianej przerwie.;)
    Liczę również na rzeczową informację ,bo to według mnie jest główny zarzut wobec BP8)

11. Anneloes

Anneloes Koneser forum

Hmm... czy jak padnie projektor w jednej sali to kino powinno odwołać seanse również we wszystkich innych? Co poradzić norbijas, macie pecha, pożar wybuchł w Waszej chałupie. Nasze jakoś stoją, to i życie się toczy. Pewnie za parę dni dostaniecie ładną rekompensatę i wszystko wróci do normy. Wiem, to frustrujące, ale takie awarie się zdarzają i nic nie poradzisz a odbieranie możliwości grania wszystkim nie byłoby chyba najlepszym pomysłem. Ani wizerunkowo, ani - tym bardziej - marketingowo. Miłego dnia i korzystaj z życia w realu a ja - no cóż - idę siać marchew ;)

12. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

dlatego uważam, że powinni cofnąć grę do stanu z wczoraj z 14tej z zatrzymać ją dla wszystkich póki nikt się jeszcze nie narobili za bardzo na farmie gracze, którzy premium nie mają, żeby nie było kolejnego krzyku
    poważna firma powinna mieć procedury na takie przypadki i nie powinna traktować nierówno graczy niezależnie od tego czy i ile płacą za grę, zwłaszcza taka firma, która reklamuje grę jako darmową

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

14. małgoos

małgoos Wszystkowiedząca wyrocznia

Przepraszam ze to pisze ale na co sie nakrecac gra naprwia i bedzie wszystko działac a jak dadza ta rekompesate bedzie dobrze nie dadza tez przetrwamy kupujac cokolwiek za kase jestesmy swiadomi a jakas awaria w grze to pikus z tym co niesie nam zycie codzienne a tego informatycy mnie i innym nie naprwia wiec cierpliwie czekam

15. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Co Ty znów wymyśliłeś? To że płacisz 30 zł za premium nie oznacza że inni nie płacą więcej bo same maszyny w promocji kosztują więcej bo 40 zł
    Ja też jestem stratny bo nie mogę wejść i co? Mam płakać o to?

16. wooolf1

wooolf1 Naśladowca mistrzów

Dzień dobry,
    rekompensata za wczorajszy dzień /tudzież kolejne dla kont premium/zapewne będzie,a nawet na 100%8)
    Tylko czy adekwatna do poniesionych strat???Uważam,że nie.........bo nie ma możliwości,aby wyrównać tak zróżnicowane straty.Jeden miał straty psychiczne;),drugi finansowe,trzeci odpalił żmudnie zbierane kupony na kombajn,czwarty utopił sp w oazie itd. itd. itd.
    Ktoś jeszcze miał bonus 100% do stodoły,czy też 200.......

Powodzenia życzę twórcom w wyrównaniu strat i sprostaniu oczekiwaniom graczy.Jak dla mnie jest to nierealne.

Za duże tempo ostatnimi czasy narzuciła gra.Event za eventem,a i kilka ciągnących się jednocześnie.........Może nie byli już w stanie tego ogarnąć,może jakiś błąd się wdarł a może haker;)??????Co by to nie było,to zgrzytnęło i może ktoś wyciągnie jakieś wnioski z tego....

17. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Wydaje mi się że na cofke jest już za późno, gdyby chcieli tak zrobić to stało by się to już wczoraj.
    A przynajmniej wydali by jakiś konkretny komunikat że mają takie coś w planach, każda kolejna godzina zwlekania jest na ich niekorzyść bo oburzenie będzie coraz większe jeśli miała by zapaść taka decyzja.
    Jest też wielu farmerow którzy zaczęli od wczoraj coś tam działać na polach i im się nie spodoba taka decyzja.
    Co do premiowcow to była adnotacją że ci dostaną dodatkowo coś więcej w rekompensatę.

Azile likes this.
  18. -norbijas-

a druga sprawa to jak bedzie wygladal prestiz firmy,,,
    tak szczerze to chyba sami nie wiedza jaki maja bug w grze i jak ten problem rozwiazac....bo jak sie czyta np pytania ogolne to posypalo im sie wiecej rzeczy,,,

19. wooolf1

wooolf1 Naśladowca mistrzów

Dokładnie:)

To jest szerszy problem i na miejscu twórców spojrzałabym na niego w taki sposób.Bo to nie chodzi tylko o wczorajszy dzień i brak eventów.Nie,nie.....to dużo więcej.

20. -norbijas-

grasz juz dosc dlugo;)
    pamietasz Bzyku( tego od srubokreta)...pisal kiedys na starym forum ze,gra jest zle skonstruowana,,w kodzie gry jest duzo bledow ktore,z czasem beda sie nawarstwiac przy okazji dodawania nowych rzeczy

Thread Status:
Not open for further replies.