Opinie Dzień Małp Świątynnych

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, May 15, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

uważam że powinni wrócić stan konta graczy do stanu z wczoraj z godziny 14:00 niezaleznie od tego ile czasu potrwa ta przerwa dla graczy premium, wtedy każdy będzie miał dokładnie taka samą sytuację wyjściową jaką sobie wypracował do obydwu eventów,
    bo co z tego że gracze premium dostaną rekompensatę dodatkową, kiedy np. ja za te trzy dni zrobię w młynie 16 SP a na farmie jeszcze 720 kotów czy ok. 1000 myszy i wrzucę to na targ, albo nasieję marchewki pod sam dach w stodole....
    a teraz to takie zawieszenie przynajmniej na wyspie to nie wiadomo czy cokolwiek robić, bo żeby oaz nie ruszać to jasne, ale na wyspie mam pomarańczowe pandy i foki a to chwilę rośnie, mam je zebrać czy zostawić, może jakiś konkretny termin i rozwiązanie jakie zostanie zastosowane przez przywracaniu gry dla wszystkich (najbardziej mnie wczoraj i dziś irytowały bardzo mało konkretne nasze OO i takie traktujące "z góry" gracza komentarze naszych modów)
    a przerwa od gry dla mnie byłaby super pod warunkiem że byłyby określone jasno warunki wychodzenia z niej
    wiem, że mogę sobie zrobić sama przerwę dowolnej długości, ale jak jest przerwa narzucona i nierówna dla wszystkich to moje poczucie sprawiedliwości się buntuje, nawet jak jestem w tej grupie co ma "lepiej"

Last edited: May 17, 2018
  2. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

to mam odpoczynek od gry :cry:,rekompensata nie zwroci mi niczego a co z codziennym logowaniem,przeciez tez bedzie przerwa,załatwili nas bez mydła :( :(,nawet nie zobaczyłam jak wygladaja eventy,hehehehehe,forum mogłam poczytac to jest do dooopy,ze jak jest jakakolwiek awaria to nie mozna wejsc na forum,chyba czas to odrobine zmienic.

3. amber♥

amber♥ Komandor forum

abask ja zebrałam i jest zapisane w roślinach z baharamy , oczywiście wstałam o 5 i szukałam w roślinach z farmy :p ale potem weszłam w te z bahy i tam są ...co do wypadajek mam tylko sznurki z wczorajszych drzew i zagród..z roślin 0 - no ale event wyłączony to może dlatego ??

4. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

Zgadzam się w 100% inni już sobie na farmie mogą pracować a my musimy czekać nie wiadomo ile... Rekompensata będzie na pewno tylko pytanie jaka bo jak typu 2x24 h kupon na pomocników i i po 50 x super paszy nawozu jakiś chunej to będzie jedna wielka porażka

Azile, amber♥ and Anormalia like this.
  5. Anormalia

Anormalia Stały bywalec

Olaboga na świętego! Jak żyć?? Odkryłam, że uzależniona jestem. A w ramach rekompensaty fabryka jaj byłaby niczegowata:D

6. danusias23

danusias23 Książę forum

Oj, myślę, że dla graczy premium przygotuja jakiegoś florenowca czy jakiś wypasiony itemik :) Ja tam wszystko pozbierałam z farmy i wyspy.

Azile likes this.
  7. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Też myślałam, że straciłam, faktycznie trudno znaleźć,
    ale wyszukiwarka znalazła.;):D

Podpisuje się obiema rękami.:D
    Dla mnie trochę dziwne jest takie dodatkowe dzielenie graczy i tak jak widać są poważne problemy to jeszcze dokłada się ich więcej.
    I zaraz będzie, a on dostał wiaderko, a ja tylko łopatkę, też chcę wiaderko.;)xD

8. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Nie da się powrócić do poprzedniego stanu, aby wyrównać. Bo wtedy byłoby jeszcze większe niezadowolenie graczy. To po co siać i zbierać jak to miało by być cofnięte. Brak w tym logiki, i nie przekonują mnie twoje argumenty.

Anhedrea and Frytka2012 like this.
  9. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

i tu właśnie zaczynają się schody przerwa ma trwać "kilka dni" i teraz tak ja siedzę i sobie dłubię na farmie.... nie mam kombajnów (znaczy się mam ale oszczędzam kupony). I najczęściej dłubię ręcznie. Tu posieję tam zbiorę.... pójdę na targ itd. schodzi się nie powiem. I Załóżmy że za 3 dni dostanę OO że robią reset i startujemy z poziomu farmy ze środy godzi 13.59 to się wścieknę >:( bo tutaj chodzi o czas poświęcony.... jestem jak najbardziej za takim rozwiązaniem jak piszesz ale ogłoszenie powinno już wisieć. I wtedy biorę hamak i czekam. Luzik kilka dni wolności nie zaszkodzi i pal sześć te stracone dopalacze. Ale jak ja młody farmer na dorobku (brak 2 poziomów do setki) do tego staram się naprawdę mieć jakiś tam zapas w stodole pomimo udziało we wszystkich eventach więc teraz siedzę i dłubię. Niech mi się zejdzie przez tych kilka dni 24h (w sumie) to co w tedy. Zamiast np poświęcić ten czas na naukę do egzaminów czerwcowych to będę dwa razy stratna. Ani się nie nauczę ani moja farma nie zyska. Wiec to jest ciężki temat.
    Tak jak piszę dla mnie to jest dobre rozwiązanie ale w razie co OO powinno się pojawić jak najszybciej. (gdzie dla mnie i tak już jest późno na takie dezycje).

10. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

nie mow o wiaderku i lopacie:D, to co, z farmy przenosimy sie do piaskownicy?xD,
    zebralam jednak na bahamie, zwierzatka rosna na nowo, fabryczki tez produkuja, :)
    i dlugorosnace posiane, kiedys moze sie przydadza;), moze po 10-ej dowiemy sie cos nowego, ;)
    poczekajmy cierpliwie na nowe wiadomosci;)

Azile and Anetta41 like this.
  11. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

dla informatyka przywrócić stan z jakiejś godziny to nie powinno być skomplikowane zadanie, a czy ktoś się zgadza z moim zdaniem to już problem tej osoby, nie musiszz się zgadzac z tym co napisałam, ale proszę mnie nie obrażać że piszę nielogicznie ;)

12. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

A dlaczego się nie da ?
    Wyłączyć grę dla wszystkich i po naprawie przywrócić zapisy z kopii zapasowych.

13. anioleczek12389

anioleczek12389 Zaawansowany

Polakowi nikt nie dogodzi , niedawno był lament , że event goni event, a teraz jak jest trochę spokoju i można odsapnąć po ciężkiej orce, to znowu lament. Ja myślę, że będzie dobrze, każdy dostanie co się mu należy, wskoczy w gumiaki i w pole, hej farmerzy nie załamujcie się to tylko bardzo fajna gierka ale i ona ma prawo się popsuć, jak każda zabawka. Miłej zabawki,...ups zabawy. Pozdrawiam wszystkich Farmerów i Farmerki:)

14. evi900422

evi900422 Naśladowca mistrzów

u mnie żadnych eventów nie ma a nie mam konta premium...O 14 ide do pracy do 24.
    Więc dziś nic nie zrobię,wczoraj też nie nie zrobiłam bo szłam do pracy od 6 do 17...I jak wróciłam po 18 to już była awaria ;/ super

15. kkwaczka

kkwaczka Okazjonalny autor

Czy zwierzaki w oazie mogę trzymać do momentu wznowienia hodowli neonówek, czy mi znikną jeżeli nie zbiorę po 4 h od wsadzenia do oazy ?

16. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Tak, możesz trzymać ile chcesz. Zbierasz jak jest BBxD

Frytka2012 likes this.
  17. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

bo to gra działa, a eventy są wstrzymane dla wszystkich graczy! więc spokojnie idź do pracy i nic nie stracisz.

18. anna0089

anna0089 Książę forum

no i pewnie, wyspałam się i wyspana idę do pracy. A gra kiedyś zadziała, życie:)

19. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

a ja się nie zgodzę.... bo to nie chodzi o przerwę niech sobie i będzie tydzień!! Ale chodzi o porządną pewną informację!! Aby każdy wiedział co robić. Czy cokolwiek ruszać na farmie czy olać bo i tak zrobią nam reset. Nic więcej do szczęścia mi nie trzeba.

LusiaSZ likes this.
  20. handzin22

handzin22 Forumowy żółtodziób

kiedy się misja zacznie ??

Thread Status:
Not open for further replies.