Opinie Dzień Małp Świątynnych

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, May 15, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

ruszyło :)

niebo016 and Azile like this.
  2. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Widać masz Premium.

Azile likes this.
  3. RWM41

RWM41 Ambasador forum

trochę myszy poszło.....mam nadzieję, że wrócą
    i praktycznie komplet kłódek by był.....Nie bardzo bym chciała wywalać s-paszę na powtórkę. Ale - piszą-roślinka bedzie dopisana, pewnie klódki też

Last edited: May 16, 2018
    olgs3 and Azile like this.
  4. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

A mnie wysłali na przymusowy urlopo_O Nawet się tym zbytnio nie martwię:p W końcu sobie odpocznę:music:

Info z pierwszej strony:
    "Szanowny graczu, szanowna graczko.
    W chwili obecnej borykamy się z problemami technicznymi, które dotyczą graczy mających aktywny prakiet premium. Aby problemy te zostały w pełni oraz prawidłowo usunięte, jesteśmy zmuszeni uniemożliwić przejściowo zalogowanie na Twoje konto, które może niestety potrwać do 3 dni. Pracujemy bardzo intensywnie nad usunięciem tej usterki. W czasie niedostępności do Twojego konta wszystkie eventy mające miejsce w tym przedziale czasowym będą zdeaktywowane dla Twojego konta, abyś nie był(a) poszkodowan(y)a i nie stracił(a) swojego postępu.
    Przygotowujemy również pakiet rekompensujący wszelkie nieprzyjemności wywołane tą usterką.
    Jeszcze raz najmocniej przepraszamy za wszelkie niegodoność!"

5. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Przypominam, że tutaj rozmawiamy o evencie Dzień Małp Świątynnych.
    O oazach miłości, Baby Boom i Neonowe Zagrody 7 rozmawiamy tutaj: KLIK.

6. Anneloes

Anneloes Koneser forum

A mnie się nawet całkiem podoba ten niespodziewany wybuch :D Zebrane tiary i kłódki grzecznie czekają w stodole (są tam, sprawdziłam!) a tymczasem można podgonić zadania w spółdzielni i uzupełnić braki. No, i posadzić drzewa - bo w międzyczasie odkryłam, dlaczego nie leciały mi sznurki xD

yasminka1967 and -jizik- like this.
  7. -Madzia35-

-Madzia35- Forumowy żółtodziób

w końcu zakończono prace remontowe można zacząć, ale co? ewenty odwołane nie ma informacji co się dzieje?

niebo016 likes this.
  8. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ależ jest informacja, od pewnego czasu już jest.
    W ogłoszeniach oczywiście.

Azile, niebo016 and ***kacper*** like this.
  9. wawann

wawann Forumowy żółtodziób

Kurcze, na polach mam kwiaty Lei, zbierać to, nie zbierać, zniknie, nie zniknie, co za [ciach]..

Post edytowałam. Uważaj, proszę na słownictwo.
    MOD_Zła

10. kamak30

kamak30 Czeladnik forum

zniknie, ja pozbierałam i nie mam ani jednej szt

11. Ania.1987

Ania.1987 Młodszy ekspert

Zebrałam jedno pole kwiatu Lei i znikło, nie ma w stodole ... sznurek i tiary jeszcze są ...

12. danusias23

danusias23 Książę forum

A co to za sianie paniki, ja mam kwiat Lei w stodole pod nazwą rośliny na Bahamaramie całe 135 szt

Azile likes this.
  13. kasia_79

kasia_79 Młodszy ekspert

u mnie w stodole jest , tylko posiać nie mogę bo w siewniku nie ma

14. babcia-ula

babcia-ula Forum Pro

U mnie to samo nie mam rośliny

15. danusias23

danusias23 Książę forum

W siewniku nie ma i nie będzie przez nawet 3 dni. Ludzie !!! Czytajcie ogłoszenia, nic nie będzie można robić z eventów dopóki gracze z Premium nie zalogują się a potrwa to do 3 dni!

16. rzucha4

rzucha4 Aktywny autor

[ciach]
    super dosłownie...boję się ruszyć oazy bo ulokowałam w niej masę zwierząt

Cytat usuniętego posta usunęłam.
    MOD_Zła

Last edited by moderator: May 16, 2018
  17. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

No to mam urlop, ale przynajmniej moge normalnie wejść na forum ( a swoją droga szkoda, że nie można się zalogować niezależnie od gry).
    Wróciłam o 16tej z pracy - odpalam farme zadowolona, ze juz mi wszystkie zagrody i drzewa na bahamie dojrzały więc nazbieram wypadajek do eventu i oaza miłości też już ten teges a tu owca rąbie mało jej głowa nie odpadnie. Zazdroszczę innym, że mogą coś na forum skrobnąć a ja nic - no i tak zagladam co pół godziny jest nie ma, jest nie ma - aż w końcu przerzuciłam sie na tv.

Nie grałam ok 10 miesiecy więc te 3 dni to dla mnie nic. Chociaż wciągnełam sie ponownie w gre i troche mi się nudzi.

Azile, hlnrys and zielonygroszek83 like this.
  18. danusias23

danusias23 Książę forum

Można nadrabiać do misji... ale przed startem eventu znowu wystawić zagrody i drzewa, na wypadajki - ale kiedy to będzie ...???

Azile likes this.
  19. Ania.1987

Ania.1987 Młodszy ekspert

Nie sprawdzałam w stodole, tylko w siewniku...kwiat Lei jest, czyli mogę zebrać pozostałe pola :)

20. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

wawann - jeżeli masz zastrzeżenia do pracy moderatorów, napisz zgłoszenie do Pomocy Technicznej. Przypomnę tylko, że ekipa forum nie ma wpływu na działanie gry. Po raz ostatni proszę o panowanie nad emocjami. Twój post nic nie wnoszący do tematu eventu usunęłam.

rzucha4 - wprawdzie nie ten wątek, ale podpowiem Ci, że zwierzaki w oazach mogą spokojnie czekać na wznowienie eventu. Nie zbieraj ich i poczekaj, aż event ruszy ponownie.

Thread Status:
Not open for further replies.